Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIće. Narednih 8 godina je kljucno ;).
8-10, nemoj tako....
Kad se ovdje jednom opet bude ginulo za gola brda, krš i šikaru, i kad kila brašna bude 50 maraka, nadam se da ću biti negdje na zapadu i da neću pisati komentare po Klixu - Jesam vam rek'o šta će biti, 'bem li vas naivne?!?!
Zaista ne vidim sta je sporno sa cetvrtim kamenom temeljcem. Umjesto da mjestani te mjesne zajednice budu ponosni sto se kamen temeljac tako temeljito postavlja, oni se zale..znaci nase ljude je nemoguce zadovoljiti
Čuj neko se u ovoj zemlji osjeća prevareno? Ne mogu da vjerujem da neko i dan danas vjeruje obećanjima samo zato što su mu to "njegovi nešto obećali a oni eto ne lažu"! Lažu samo "oni drugi"!
Pa kamen po kamen.... bice gotovo, samo treba strpljenja...
hahahah majke mi dođe mi da u Tjencinu skupljam donacije za Vranduk, al onda skontam da je narod glup i zaboli me briga
Kamen po kamen , fotelja
Bice,bice,akobogda
Narod ko narod opet ce ga i ove godine prevariti, uhljebi ce naravno svi izaci na izbore i natjerati svu bliznju i daljnju familiju da glasaju , pokoji fasunga glasac i glasac za petobanku ili jeftini paket i tako ukrug do sljedeceg velikog sranja pa rat pa onda 50 godina bijede zato put podnoge ko god moze
U Bosni najbolje otvoriti fabriku kamena temeljaca, da ne bi koristili uvozni :)
Jest se federacija gradi pa to nema nigdje
Kako je krenulo, doći ćemo mi i do 10. kamena temeljca. Zavrsicemo gradnju u narednom vijeku.
Pa glasajte za SDA...kao i do sad...prvi ti mještani...dajte im još 8 godina. Možda naprave.
Dabar bi je do sada napravio! 😂😂😂
Sace se Bake i ekipa jopet slikavati na otvaranju radova, samo malo sabura.....nema priše
Akobogda biće i peti kamen temeljac.
Ovcama i treba tako. Ovima što ih biraju i treba temeljaca.A ne vide jadnici da će im ti temeljci trebati za nadgrobne spomenike.Jer ovo stanje ničemu drugom ne vodi.Nije mi žao ovaca,poslušnika,jadnika koji su saučesnici sa njima...Žao mi mene i normalne raje,koje još uvijek ima dosta,ali su iz nekog razloga tihi.