Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan je da se drzava razgradi, i na tome se intenzivno radi, potpomognuta ideja domacom fukarom
Kako neko ko živi radi uzima platu u državi Bosni i Hercegovini može biti protiv zakona da se kazne oni koji napadaju na suverinitet njihove države.
Ko bi rekao da će od desničara Zvizdića postati "drug" Zvizdić? Umjesto izjava dat će "saopštenje" i k tomu još neće dati prijedlog neg "principe". Nije džaba ona izreka "para vrti gdje burgija neće".
lik555555,treba prvo odbraniti državu,pa onda ekonomiju.Potvrduje se moja konstatacija,DF je izgleda jedina patriotska i drzavnotvorna stranka.Sikter od BiH mamaru vam vašu.
DF je desna nacionalistička i šovinistička stranka čiji je jedini program mržnja prema Srbima, Hrvatima, Bošnjacima, Americi, EU, NATO, OHR-u, ženskom polu a i muškom, Kod njih se sve zasniva na mržnji prema svemu osim prema stranci SDA. A takav si i ti. Sikter od BiH fašisto.
i hajde napravi pomak napred sa ovim svinjama.
Nije samo HDZ i SNSD. Kemal Ademović danas svjesno nije došao a Prđa Kojović se pojavio ali je izašao iz sale kada je nilo glasanje. Biti suzdržan, ili ne glasati je isto kao da je glasao za samo se narodu glupom drugacije prezentuje.
JEDINO SDA NE VALJA. A OVI HDZ I SNSD SU OK. DA SE S NJIMA
Kako ono kazu naši novi bošnjaci na vlasti,promijenili au se Dodo i Covke sad su bas cool??!!Moj bošnjo kako si samo glup,bit ce nama gore nego narodu u Palestini!!!
Haha ma bravo tako se voli vlastita Drzava znaci Srbi i Hrvati rade po direktivi Zagreba i Beograda kao 1992. Nezelite nista dobro ovoj Drzavi kako smo bi Bosnjaci Muslimani toliko glupi i pustimo lopovima sve a oni ugrozeni hoce jos pa dokle vise stvarno je vrijeme da izadjemo na ulice da im pokazemo koje vecina i sta je volja naroda! Prosetati do banjaluke i sirokog brijega da pa nek posalju huligane svoje ako smjednu.
SADA SE AŠEĆARE VIDI DA TROJKAŠI NISU UŠLI NIUKAKVU PRINUDNU KOALICIJU SA SNSD I HDZ - ONI SU NAPOKON DOŠLI U SVOJE PRIRODNO OKRUŽENJE. NEĆE PROTEĆI DUGO A ĆUDIĆKA I ONA NIP-ovca ĆE U GLAS SA SVOJIM SH. BOSOVIMA TVRDITI DA SU I BOŠNJACI IZMIŠLJENA NACIJA, KAO ŠTO ONAJ IZRAELSKI MINISTAR TVRDI ZA PALESTINCE. A HADŽIFEJK I ŠĆEPO ĆE IZ SVIH STROJNICA BRANITI "PERJANICE SLOBNE MISLI".
Očekivano. Dušmani koju su željeli ovu državu raskomadati su u politikama SNSD i HDZ. To valjda svi znamo.
Predstavnici HDZ-a i SNSD-a su agenti stranih drzava Hrvatske i Srbije, ali platu i ostale privilegije primaju iz budzeta BiH, a ne iz budzeta drzava za koje rade jos od 1990. god.
tačno tako
Takoje bravo
Bagra
Šta drugo očekivat od secesionista i međunarodnim sudom presuđenih? Primaju platu od države ,a ne smatraju je svojom.
Istjerat smeće iz vlade
ma samo nastavit predlagat
Ovo je samo jedna sitnica,koja razgolicuje piceustog covica,sta je zapravo njegova namjera..nastavak tudjmanovog puta..Komsicu,bices biran kao predsjednik nase domovine,dok ne umres ..jer to coviceva politiks trazi od nas Bosnjaka..a on beka svoje podobne hdz-ovce bira u genocidnoj tvorevini...
Samo zvizdic moze iznositi ovako besmislene ideje predstave za javnost kad se zna da ce ovi drugi i treci to glat odbiti...cemu kad se zna da nema podrske.dzabna lekcija zvizdicu, prvo mi sami ne odlucujemo o sebi a drugo sve se mora izlobirati vani...