Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raguz nije legitimni hrvat ? slavo isto tako ? nista krstenica, ako nemaju aminovanje hdz, do tad nisu pravi hrvati, jesam dobro shvatio ?
samo da se poserem na ovog lopinu iz HDZ-a evo, posro sam se ! I treba podržati Raguža...nek onda čović kaže da raguž nije hrvat :) Čović ima exkluzivno pravo da odredi ko je hrvat a ko nije mamu mu lopovsku
Karamarko iz Hrvatske izlaze svoje planove u BiH, dok mu Gosn. Dragan pljesce svojim "postenim" rucicama. Koalicija SNSD-HDZ, dobiva nove clanove SBB :)))
Mi ćemo svi glasat za Raguža jer čovjek ne širi riječi mržnje i nekakvih cjepanja zemlje.