Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad oni nacionalisticki kerovi poput Karamatica, nek im podjeli zastavice i nek ih nahrani nacionalizmom , pa nek masu do sudnjega dana, a posla i plata vise nema.
Tu ste radili ? Ne tu sam igrao ....kako igrali ? Ovako .... a sad adio , a sad adio ..... https://www.youtube.com/watch?v=HmBp9BXyyTU
@gooUser1561888010 ....KaraMmatica izgleda ovaj put nije prosao na kompenzacijskoj listi imao 30 glasova a falilo mu jos pet ha ha ha
Cuj - HDZ raspravlja 😆, Covic poklepao stotine miliona iz Aluminija, doveo ga na prosjacki stap,i sad fol nesto raspravlja.
@Metnemimja đto bi rekao jedan moj dobar prijatelj, rospija o špoštenju, a vojnik o skraćenju, ne uzubillah
pa vidite da je on glavni bajja u al.eto ko je glavni krivac.maher lopov.zašto ga ne hapsite kao ona dva brata indijca.nije pravedno.
Nek vam cetnikoljubac Covic isprosi od Dodika bar da radnicima kupite kiflu i argetu kao otpremninu. Pokrali vas iz AdezeA a sad raspravljaju. Mrs
Dao bog da vam covic bude na vlasti bar jos dvae's godina!
tobe ya rabi
Sta jedna stranka ima da odlucuje o Aluminiju?...ko su oni? aha oni su oni koji su ga i unistili...o tome se raspravlja u vladi i ministarstvima a ne na UZP HDZ sjedeljkama
Zasto bas HDZ, zasto ne neka druga partija... ionako je taj HDZ propao do dna, cemu sa takva stvar da oni kao nekoga spasavaju?
nije HDZ propao.samo su jači sa svim pokradenim.kako kupit kuće po moru i stanove.neka neka.ko umije njemu dvije.ništa bez socializma.kapitalizam je izmišljen da se nekoliko njih obogati i da onda vladaju.shitt!!
Kaka nam država take nam i firme.......njesra😂
Samo razvlacenje pameti ,....i davanje laznih nada....jer kako kazu "nada zadnja umire"
Politicka stranka raspravlja o pokapanju privrednog giganta..nece nam biti bolje jos dugooooo