Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo je da ce HDZ glasati a SDA nece protiv smjene kadrova SDS-a, nacionalisti opet manipulisu narodom kao sto su to radili od rata pa do danas
Vecinom katolici u svijetu pomazu svom narodu samo u bih ih osmjehom karaju :D
Ma muka mi je vise od ovih nacionalistickih stranaka koje samo vodu vode na svoj mlin i gledaju svoje interese,a ne interese naroda i drzave....
Ova gnjida radi samo sta mu gazda Mile-Traktorista naredi.
Mogao bi ovaj Covic ponekad i izvadit nos iz Dodikove guzice, udahnut svjezeg zraka i tome slicno, nije bas Miletov analni otvor najljepse mjesto za boravak.
Prilika da Drago koga svog "uhljebi"
Ma vi ste sebe sigurno nasli u ovome..nista vi dzabe necete uraditi...koji su interesi vas i stranke??
HDZ ima svoju politiku koja kaze: "Podrzi sve ono sto je dobro za nas, a sve ono sto nas se ne tice ne podrzavaj ni pod razno"
Opet se igraju "covjece ne ljuti se"....presmijesno...
čović je izdajnik hrvatskog naroda, dok se u vukovaru branitelji bore protiv cirilice on lize dodiku guzicu
Meni ovaj Covic lici na veliku ulizicu.
Nemoj misliti da je tako, okice! On je vrlo mudar i namazan, i veoma dobro zna šta radi! Lukavi latin je to! A ovako, na prvi pogled, na ranu bi ga privio.... Njima fratri u crkvi propovjedaju: Sa svakim lijepo, ni sa kim iskreno! Sjetimo se samo drugog svjetskog rata kada su hrvati (zajedno sa muslimanima) pozivali komšije srbe na razgovor, a onda ih bacali u jame! To nijedan Srbin dok je živ nikada ne smije zaboraviti!
Nece sigurno džaba podrzat.
Bože čuda!
Zanimljivo. A sta će uraditi SDA?
oni nisu u vlasti.