Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh samo nam je još to nedostajalo....stranačke televizije :) Hoćete li imati i svoje verzije široko-popularnih emisija tipa HDZ Parada, Big Brother Franjo, Hercegovačka Farma, isl?
Patriote navedi mi jednu cinjenicu koja ukazuje da drzava nije podjeljena, osim cinjenica da je 92 pa ovamo priznao velik broj drzava! Ako ces pricati ima skupstina, dom naroda , vijece ministara, ma to zakaci macku o rep jer to nista ne funkcionira
Nema podmuklojeg stvora od ovog Ćovica. Cuj obilježavaju godišnjicu one tvorevine koja je u crno zavila toliki narod i čije vodje robijaju u Hagu, za nedjela.
BRAVO!!!!! Sad prcajte Lagumdžiju, SDP i onog Goebbels-a Bakira Hadžiomerovića kao što su oni vas godinama preko javnog servisa tj FTV-a
Zar ti nije dosta Covicu,sta hoces vise.Pa zaposlio si cerku,"za stalno" u cbbih kod Kemala Kozarica,a nema ni dana radnog iskustva,kupio joj stan u Becu,napravio hacijendu,pa zar ti je malo?Hoces jos?
Realno ne iznenadjuje sdp i ostali imaju svoje! Alfa, ftv, rtrs, tv1, face tv i tako dalje, neki imaju cak i dvije
koliko je ovaj Čović, pokrao mogao je kupiti cnn!
Ima li pornjave poslije ponoći?
tu je pornjava non-stop..........orgijanje i hebanje naroda u zdrav mozak
Bošnjaci, glasajmo za Martina Raguža.
nisam do sad izlazio na izbore, al ovaj put cu izaci i glasati za raguza samo da ovaj smrad ne bude izabran
Voila, vidite da moze. Tako isto od privatne love naprave TV stanicu kakvu zele i rjesen problem sa TV Hrvata.