NS Radom za boljitak
0
"HDZ BiH širi laži po Hrvatskoj"
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasao sam i ja, al mi lopovi jos nisu dali lovu
lijane, smece suncokretno, ostani u sarajevu i izigravaj ikebanu sve dok su bosnje spremne splacate tvoje perverzne usluge
a izvini, u koaliciju se MORA neko izabrati pa se izgleda biralo između manjeg zla. Da je sdp osvojio 51% (to je nažalost nemoguće) onda ne bi morao u koaliciju ni sa kim. da je ovo izjavilo neko dijete, pa haj... nego neko odrastao... haha. A HDZ je čestita stranka, sa njima su trebali? Eh da, nikako da mi neko od ugroženih hrvata odgovori na pitanje zašto su ugroženi i šta im je Čović u ovih zadnjih 10 godina pomogao da ne bude ugrožen? Jako dobro vidimo kako Do-dik pomaže hrvatima u RS, ili ne vjerujete ni biskupu Komarici jer se drznuo da progovori koju protiv vožda pa možda Čović i njemu ukine certifikat katolika.
Moj didaHos, radom za boljitak su možda kupovali glasove za 100KM, a šta ćemo sa onima koji su falsifikovali izbore, tj onima koji su dodatne križiće udarali na liste pa listići ispadoše navežeći???? Da i ti nisi bio među njima, čim ih ne spominješ. PS da je Blaž Kraljević živ, sad bi te se odrekao preko novina!
Danas sam razgovarao sa jednim zaposlenikom iz Lijanovića tvrtke. 100% provjerena stvar. Dakle Lijanovići svojim radnicima nisu platili doprinose za mirovinsko i zdravstveno za godinu dana, u prošloj godini su primili samo 6 (šest) plaća. I takvi likovi imaju obraza se pozivati na pravnu državu, \"zaštitu radnika\", poduzetništvo, nova radna mjesta... Ljudi su u dugovima i trebaju im novci i zato se sada grčevito bore da se dokopaju državnih jasli. SDP to dobro zna ali im trebaju pa prelazi preko toga i dat će im neko ministarstvo da se namire. To je jedino logično. Nadalje, uvođenjem u svoju koaliciju Lijanovića, SDP je sebi pljunuo u čelo, jer se socijaldemokrati trebaju boriti za prava radnika, a ne koalirati s onima koji ruše prava radnika. I onda stožerni H (13.01.2011. u 21:29) kaže da su bolji nego HDZ. Bez komentara.
I Lijanovići su bolja alternativa HDZ-ovskoj kriminalnoj b.andi.
Ma to su raja varala, lafo 100 KM, bolje jerko nego čović
Jesu to i svakom od vas dali po 100 maraka da brišete komentare koje ne pašu ovom kobasičaru?
Lijanovićevi radnici ne primaju plaću, a i kad prime to je crkavica i u bonovima, u Hercegovini ga niko ne može ni vidit očima, a kamo li da mu da glas, nekolicinu glasova koju je tamo osvojio je kupio za 100 KM, meni osobno nuđeno, kako ga nije sram, idiot jedan, na čelu mu stranke rodbina koja je jedva završila trogodišnju srednju školu... A tu neku pamet prosipa...
FTV i Bakir Hadžiomerović, toliko su profesionalni novinari, toliko se brinu za BiH, koliko su samo kriminalaca razotkrili, la samo jednog od najvećih lopovanisu a to je LIJANOVIĆ, čiji su računi svi blokirani, koji nije dao plaću radnicima godinu dana, koji je dužan svima, od DRŽAVE BiH do zadnjeg radnika, e pa kad jedan Bakir Hadžiomerović stane pričat o poštenju i prikrija kriminal MESARA sa Visoke Glavice onda samo pokazuje koliki krebilitet ima i koliko su vjerodostojne riječi koje izlaze iz njegovih usta. Ima li ijedan novinar profesionalac u Sarajevu koji radi u moćnom mediju da o ovoem alo istarži?????????????????
Separastisti ......samo nastavite ovim putem i spremite se za nestanak sa ovih prostora !!!!!! Vi ste ercegovci slijepi kraj ociju.......a trjeznjenje ce da bude bolno............SIKTER !!!!!
Ovu stranku treba zabraniti. Pa ona je kupovala birace i glasove. U Kaknju znam da su obecavali 100km.
kad moze eduardo bit hrvat. moze i domace meso bit iz brazila
Ja sam glasao za NS Radom za Boljitak jer mi je dosta HDZ ovih 20 godina!
\"U grčevitoj borbi, i to samo za fotelje i svoje interese...\" ova izjava NSRB nije nista drugo nego upravo to sto i sami drugima podmecu.