Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 20 ruku ovu Vladu bi podrzala svega 2 Bosnjaka, Ismet Lulic iz SDP-a i Omer Hujdur iz NiP-a. Zapamtiti ova imena kao i Bosku Cavar, Irmu Baraliju itd.
Htjeli ste torove, eto vam torovi, sad svako u svoj tor i tišina. Pa ko shvati, shvatio je.
Kakve veze ima Boška Ćavar????? Žena je Hrvatica, porijeklom iz zapadne Hercegovine, izabrana u Mostaru za GV u izbornoj jedinici u kojoj Hrvati čine preko 90% stanovništva. Po kojoj bi logici ona morala glasati za SDA kandidata? Zbog čega bi glasala i za HDZ, čiji je tajkuni tuže jer im je spriječila ilegalnu gradnju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niste legitimni hrvati, zato Covic nije dosao.
Nećete praviti vlast bez SDA i Bošnjaka. Ovaj narod sazrijeva i shvata ko je za državu a ko je izdajnik.
Jao jadnika Lulica? Pa dobij izbore covjece pa pravi vlast. Dvije ruke stranka ima i on nesto saziva i proziva...
Šmidte , šipu ga loma , svima u HDZu , 👍
Da se ne zaboravi! Da su Čović i Dodik uspjeli izgraditi dobre odnose s Izraelom, čiji je lobi jedan od najsnažnijih u Sjedinjenim Američkim Državama, pokazuje i današnje saopćenje iz Ambasade Izraela za Bosnu i Hercegovinu i Albaniju. Osim što su pozdravili Čovićevo i Dodikovo zalaganje za spomenutu definiciju holokausta, prvi put su jasno poručili da su "prijedlozi Izbornog zakona hrvatske strane dobrodošli".
ovog lulića hvata paranoja oca mi , nije tebi dobro jarane malo kakva hečima nadji pa kad sve to prodje lezi pa krepaj
Hajde Cvitanoviću sad napravi i ti cirkus ""izađi iz F.vlade da se osvetiš legitimnom
Nema dogovora ako HDZ ne dobije vlast! Hoce nase komsije da budu privi u svemu! Bilo je toga dosta, ubijanja, silovanja, logoro a to najbolje Dragan Covic zna koji je davao naloge za kako kaze radna mjesta u logorima!
PISMO BALLIJI Dragi Ballija rusofilu, Podrzavajuci Rusiju: 1. bices stavljen pod skute Srbije o kojoj tako lajes. 2. bices srpski svet i Seselj ce ti po Bosni pljuvati po genocidu, 3. ako se dignes, bombardovace ce te ko Cecene. 4. zivjeces ko pas ili kurd a i jesi to, i trebas biti, ako si ballija rusofil. 5. tvoje nevine generale ce da progone Srbi i Rusi, Mladic i Karadzic ce se kretati slobodno a tvoji ce se kriti u Americi. 6. Mater ti jeebbem.
Bakir Beg je uništio svaki mogući napredak u Bosni i Hercegovini i onda se opet kao nekada sakrio u trezor
Ne znaš da je poveo i tvoju materešinu da je hobla kad mu je dosadno