Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne lazi lazove jedan, u Capljini u postotcima jednako bosnjaka koliko i hrvata u Konjicu. S tim sto je u apsolutnim brojevima hrvata u Konjicu bilo 53% vise. Sada ih prakticki nema, nakon zlocina i protjerivanja od strane muslimanske vojske. Srednju bosnu necu ni spominjati. Hrvati nikada nece biti vasi sunarodnjaci, zayebi ti to.
Upravo tako Prpa, sami sebi pravimo problem. Ubi nas nasa nesloga i nesposobni politicari lopuze. Ako nekad izaberemo normalnog covjeka Hrvata ALI SAMO JEDNOG a ne da nas zastupaju i Covic i onaj coro iz 90-tke pa i Sejdo i nekakvi seljaci iz selajckih stranaka, bit ce nam sigurno puno bolje. Nama Hrvatima ne mogu oduzeti ono sto nam po ustavu pripada a to je da smo jednakopravni sa druga dva naroda.
Nije mi jasno zasto mi likujemo i sta se to nas uopce tice. Znaju se Hrvati starati o sebi, u to nemojte sumnjati. Mi smo sami sebi problem.
Pravo glasa svakako ukinuti ali ostaviti pravo deranja kože za pomoć Domovini.
Ne trebamo olako shvacat Hrvate. BiH je u teskoj situaciji.
Ovi adezeovi se ponašaju ko prosjaci
pa dobar signal
Ljubavi, hehehe, ma odo do wc-a, pa cu nastaviti
@Vedrana, samo da ti odgovorim na komentare u clanku o Hercegovini. Kome pripada Hercegovina i najljepsi dio nje, a to je uz obalu nase lijepe Neretve? Konjic, Jalanica, Mostar, Blagaj, Pocitelj, Stolac, a da nepricam prije nego sto je etnicko ciscenje napravljeno u Istocnom i Zapadnom djelu Hercegovine za vrijeme proslog i prijasnjih ratova.. Samo u Capljini je prije rata zivjelo 40 % Bosnjaka a sada 5 % i da ne nabrajam. Hrvati bi trebali da budu sunarodnjaci a ne oni koji ce nas omalozavati i pricati o nama lose. Ko drugom jamu kopa sam moze u nju upasti!
vedrana,pročitaj najnoviji prijedlog vesne pusić-dijaspori dati samo simbolično pravo glasa koje ne može uticati na rezultate glasanja iliti glasovanja,čitaj bona hrvatski tisak,a nemoj visiti na bih portalima,doduše da sam ercegovka kad bih pročitala večernjak ili jutarnji urokala bih se
@jadni su nac.. Ako si Bosanac,besplatno .
djaba budali objasnjavati.
Jal ludog naroda, Boze nas sacuvaj! Hoce Sokci da vladaju i Hrvatskom i Bosnom. Jadni mi snjima... Neka genetska deformacija.. srbi im idoli a vamo fol arvacka...??????
Hajte se kacite sada s majkom Hrvatskom koja vas je odbacila od sebe, ne brani vise ni vase kriminalce koji su tamo otisli, vec ih isporucuju u BIH! Vasa je drzava BIH, ako se ne slazete, otidjite u RH!!! @VEDRANA, ZA KOLIKO SE NUDIS?
eto vas će pitati,vedrana dušo daj malo čitaj šta piše tisak u hrvatskoj i šta misle o vama ercegovcima