Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa potrckalo jedno, imas li svoj stav ili samo radis sto ti mico govori...
Nema druge nego kako guzni haver Dodika kaze ....
LATINSKA POLITIKA ILI KAKO NEGDJE PROCITAH da Covic prestavlja narod u BiH koji je sada poslije rata toliko mal da ce se poslije izbora iznenaditi koliko ih je malo pa se zbog toga ponasa kao jablan na vjetru ili kao suncokret za suncem trazeci onu stranu koja daje vise. A Bosansku Posavinu necemo ni spominjati a ni prijeratne stanovnike posavskih gradova koji su "humano raseljeni" za vrijeme rata u BiH.
Staro srpsko - hrvatsko partnestvo, Čović bi mater prodo za poziciju, a SDA kao ''bosnjacka'' i patriote, a koaliraju sa ovakim đubradima, a SDP opet je zglajzo do bola, daj Boze ove godine da dobiju 10% glasova od proslih izbora, fino covjek nema za kog glasat.SDA partner ovaj raspali Čović, Čoviću partner Ddodik, SDP opet po starom titoistickom programu ''MI VLADAMO''...Nek nam je Bog na pomoci...Mozete me nazvat blesavim i ludim al ako jedan SDS najvise uradi za ovu drzavu u kompletu fino ti dodje da se zabrines.Šarovic je vise uradio za BiH u par mjeseci nego sve ''BH patriotske stranke'' od rata na ovamo.Promjenili su blago kurs, poceli su dovodit normalne likove, i onaj predsjednik im stranke bez obzira volili ga ne volili, al tip je dao dobrih prijedloga..E sad jao ga se nama kad ti je SDS najvise uradio u drzavi ...
Nije te stid!?
Interesuje me samo kada ce Covic konacno zavrsiti iza resetaka !!!
On pojma nema ni koji zahtjev mora da podrzi samo zna da mu je tata mile rekao da to uradi....
Al mu se Čović lijepo uvlaci !!!
Sve da bi mile podrzao tebe i Tihica u podjeli federacije... dzaba to radite, nece vam nikad proci...
Evo historija se ponavlja, sastaju se Čović, Dodik i Tihić da podjele državu. Sramota da bude sve koji su im svojim glasom to omogućili!
Ostaje nam da se nadamo da se neće ponoviti historija od prije 17 godina! Ali ozbiljno! Ovo što rade baš podsjeća na to.
Joj ne zna vise gdje ce i sta ce pa daj Dodiku da se ulize, Boze gluposti
Naravno da ces da podrzis sve sto ti Mile naredi,jer ste napravili koaliciju u kojoj vam se nedavno pridruzila i SDA kojoj je cilj konacna podjela Bih.
ja mislim da si ti pogrijesio, SDP je sa njima u koaliciji ne SDA
boosyx jeste u koaliciji kada je u pitanju izgradnja i napredak ove zemlje,ali kada je u pitanju njena podjela i kriminal vjeruj da nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)