Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih dana čitam komentare nadobudnih,točnije bi bilo reći preplašenih Bošnjaka mada mi nije jasno zašto strah. Unatoč Vašem svesrdnom guranju Martina Raguža sva relevanta istraživanja unutar hrvatskog biračkog tijela pokazuju kako Hrvati žele dr. Dragana Čovića za svog člana predsjedništva. Stoga, ako želite BiH kao ravnopravnu zajednicu tri naroda,poštujte volju svakog naroda da izabere svog prestavnika. Iako će te Vi "udarati" minuse ovo je samo objektivna činjenica.
Moj glas ide Martinu......musliman sam,al glasam za ovog covjeka! Ljudino,svaka ti cast...samo zajedno mozemo napredovati u ovoj drzavi!
gradjanka sam ove nase zemlje, sarajka, bosanka i dajem glas za martina
martin raguz je evropsko lice bosne i hercegovine! ovako civilizovan govor i napredni stvovi mogu smetati samo shabanima, ma iz kojeg tora blejali. u nadi da ce dobiti potreban broj glasova, zelim njemu i istomisljenicima uspjeh u daljem radu.
u razlicitosti je bogatstvo... ima li vece demagogije.... u razlicitosti su uvijek bili mrznja, ratovi i bijeda.... bogatstvo je u slicnosti
nije svaki covjek hrdjav kao sto to hrdjav zabrinuti gradjanin misli. u razlicitosti jeste bogatstvo, sto rdjav covjek nikada nece uspjeti da shvati. sreca je da na hrdjavima ne ostaje svijet.
A bolja sadašnjost naše djece? Budućnost obećavate već 20 i kusur goidina, a ona sve gora. Ili ja pored vaših očiju ne vidim dobro.
Covjek koji je jedini politicki edukovan i dosta elokventan, trebaju ga hrvati izabrati bez razmisljanja
...što jest, jest...i umije govorit, i promjenio je jedno pe-šes stranaka, od skj pa na dalje...malo komunista, malo hrvat, malo građanski...nedaj bože pravit pasulja, i tu bi se umješao...
pa dobro ja nisam cuo da je pravio lopovluke i to mu je plus,ocjenio sam ga kao politicki sposobnog jer sam iz te branse i obrazovanja odnosno fakulteta,a ne pripadam niti jednoj stranci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba u Neumu napraviti bolju ponudu, pa da može parirati gradovima na obali Hrvatske. Čović je slab što se toga tiče, on u Neum dođe da slika ispred krsta i crkve; to nije ekonomija Čoviću.
Da održi govor ispred crkve :)
...kako je klrenulo, zboriće martin i o bratstvu-jedinstvu...ima li igdje na zemaljskoj kugli većeg cirkusa od ovog našeg...
...mi ustvari već 20+ godina živimo u porno filmu...2 mjeseca nas zavode, a onda nas 46 mjeseci j­ebu...i tako ukrug...