Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponovno se hrvatske stranke dijele.......javljaju se novi komšići i lijanovići............sve za funkciju
mašala, stigli novci iz arapskih zemalja. a raguza što se tiče poznati su kao najveći lopovi u hercegovini. guzice bi dao za islamske eure. bitno je razvodniti hr. glasačko tijelo.
stigli arapski dolari, ali u beograd........ovdje se baš nešto ne primjeti
Komunist ... liberal ... fašist ... nacionalist - interesantan obrat Barta Simpsona (Tako Martina zovu u partiji zbog veće glave)
nekad su ratovali jedni protiv drugih muslimani, srbi i hrvati . unutar jedne zemlje. to se zove agresija. sad ratuju hrvati protiv hrvata. muslimani protiv muslimana. srbi protiv srba. politicki, doduse ... ali nika se ne zna !
Ovo je dogovor izmedu dva hdz kako bi odvukli sto vise glasova a kasnije se ujedinili
Samostalno se moze vise uzet jel de ? Ili sdp bez komsica vam ne predstavlja problem da ce odvuci glasove bh hrvata koji po vjerskoj vokaciji moraju glasati za jedan od dva hdz.hebeni 18 vijekni u ostatku bosne nije nista bolje.
ovo je najpametniji covjek u BiH...i ako budu otvorene liste glasacu za njega...
Fahrudin Radoncic, Martin Raguz, Ognjen Tadic kada bi koalirali, prodrmali bi guzove cijeloj BH. Najinteligentniji, najracionalniji politicari
Svi raguži su iz sela dubrave kod stoca! To je najbrojnije hrvatsko prezime na tim područjima. Kada nekih ljudi ima dosta, za njih kažu; "ima ih ko raguža" Masovno su u ww2 bili pripadnici ustaškog pokreta....
Kako možeš psovati života ti u osam sati ujutru?!
Ja sam nešto konkretno i istinito napisao, što znači da ne može nikako glupo biti...A vidi šta si ti napisao/la...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)