Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to. Državni interes je iznad svih nas. Imat ćemo i mornaricu. :P :D
Čuj država, koja država, smiješni ste. Normalno da će se u Neumu pitati ljude u Neumu. A mi dobro znamo tko smo i zašto smo.
Izgleda da nasi hrvati ne daju nista sto je u interesu drzave ili drugih pogotovo muslimanskog naroda. Nisu dozvolili gradnju apartmana jer bi iste najvjerovatnije pokupovali ljudi iz dijaspore pa im onda promijenise nacionalnu strukturu, nedaju gradnju luke jer bi onda luka Ploce zjapila prazna a to nije u interesu Hrvatske itd. Oni izgleda neznaju za sta su ali znaju vrlo dobro protiv cega su. Pa na svakom dijelu BiH oni rade sve sto hoce bez da pitaju nekoga uopste. Prisvajaju, otimaju i ponasaju se sto je nase to je samo nase a sto je nekoga drugoga e to je i nase i vase. Dokle ce se tolerirati takva jebena politika.
pa valjda se drzava pita gdje ce se i hoce li se graditi...