Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi gospodine Ćosiću, u Federalnom parlamentu sjedi covijek sa regularno zavrsenih 4 razreda Osnovne skole, a iz reda HDZ1990 (Ljuban Herceg). Kako to komentirate? Osmogodišnju je kupio , srednjoskolsku kao i fakultetsku diplomu. Čudno da novinare do sada nije zaintrigiro. Je li mozda on zaduzen iz Vašeg reda da omladinu zadrzi u BIH? Kontradiktorni ste sami sebi. Ponekad treba razmisliti pa nesto reci. Dragi novinari, evo vam potencijalne teme za članak "Od učiteljice pravac k Federalnom parlamenta, dijete genije"
Nije jedini puna je njih vlada
Zar hoce slagat ti politicari?! Ma to on samo da vidi jel prate njegov tok misli!
Ni prvi ni zadnji neškolovani političar: Čane je bio konobar, Lijanovići mesari,, a na ministarskim foteljama su sjedili i osmoškolci sa priznatom srednjom stručnom spremom, to kod ovih tzv Hrvata iz tzv Platforme, iz ovih nekih stranaka koje se bore za vlast nije rijetka pojava, pa evo i ovaj slučaj..., a neki su uhvaćeni iz iste te "devedesetke" da su krivotvorili diplome...