Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za u.h.lj.eb.e. koji nemaju pametnijega posla nego da vise 24/7 pred TV-om
Fuck Telemach!
Kažem ti ja kume ne kontaju levati da moraju imat full hd tv i hd risiver ili kartcu da mogu gledat u punoj rezoluciji .
Jučer gledam Noleta kako šalta Murraya na Eurosportu u HD i sa djevojkom brojim Noletove bubuljice...a onda tek Ibrakadabrin prljavi nos kad sam ugledao na Areni u HD-u...drama. Pritisak na dugme "info" na daljinskom sve otkrije...kod mene, ne da prikazuje HD, već Full HD...tj. 1080i rezu. ;-)
Trenutno je na euro sprtu 1 snimak finala tenis potpuno ista kvaliteta slike je i na eurosprt hd bar na tv-u led tehnologije .Naravno pošto se ukusima ne raspravlja ja nemam namjeru dalje polemisati na tu temu.Era je interneta pa i sam lako možeš saznati šta treba za pravi Hd
HS stranačka firma,politika i ostala s..... Ovi bar ne idu u politiku i daju kvalitet. Za dobar kvalitet dajem uvijek više para, pa logično. HS -neljubaznost , nestručnost i seljačka politika.
"kod nas realno nema razlike u slici između npr arene sporta koja ima u natpisu ono HD i te iste arene koja to nema u natpisu" Zahvaljujući ovoj rečenici daješ do znanja da ti nisi očima vidio Arenu HD! Razlika je očigledna...ko dan i noć, recimo...
Nedavno si imao prilog na RTL.Hr .u sklopu serijala Galileo o tome šta je pravi HD.Emisija je pravljena u Njemačkoj.Elem ukratko za pravi hd trebaš digitalni sistem emitovanja što ne postoji u BiH,dodatni uređaj koji se posebno kupi..kod nas realno nema razlike u slici između npr arene sporta koja ima u natpisu ono HD i te iste arene koja to nema u natpisu.Neka mi ovaj tellemach objasni kako je promijenio operatera pošto meni telemach nikad nije odgovorio na molbu.dakle tu suveoma neprofesionalni
Ja za 34 KM od HS-a dobijem nekih 70 kanala na kablovskoj, 8Mb/s konekciju i oko 130 digitalnih kanala...od kojih su, između ostalog, Eurosport 1 i 2, Arene 1-4 u HD-u. Nemam resiver, već kartica ide direktno u TV. Tačno, nemam englesku Premier ligu, ali zato Bundesligu (Eurosport 2 HD), Serie A, Francusku ligu, Špansku ligu i Ligu prvaka gledam na Areni u HD-u. Tu priču da kod nas nema HD ti mačku okači o rep, jer kao što čovjek iznad reče...slika čista, kristalna i jasna. Ne znam za kvalitet usluge u drugim dijelovima grada, ali HS na Čengić Vili je odličan.
ma nigdje veze HBO,imam ga ja,gledam bubam ti film sad,sutra navecer isti film,pa za 3dana opet repriza,pa poslje 6 dana opet,i tako sve,hebo to
@Ja Kakav ba Slovenac ? SRBIJANAC kume ;)
šabanski provajder. ja sam ih se davno riješio.
@a? Pa pusti levate veze nemaju neka ih dere Slovenac .
Je.bo kanale kad je internet beza a i nema history hd u osnovnom paketu a to su telemahu veliki minusi
@nin Kako mislis HD rezolucija nije tehnoloski podrzana?! Pa evo i ja sam na HS-u i imam ove HD kanale. Slika "ko mlijeko", milina gledat ligu prvaka recimo. Ne znam o kakvim dodatnim uredjajima govoris, ja imam samo CI modul?
"HBO akcija - gratis" = POREZ NA BUDALE !!!!!
cuvaj se slovenca i kad darove nosi.