Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro se sjetila...Nije uredu da setaju od federacije do republike srpske kako im stima...Meni je najzalosnije vidjeti povratnike u RS-u kako zive u supama, a donacije pokupili ovi iz udruzenja raznoraznih, obnovili kuce u srebrenici a zive u federaciji, a stvarni povratnici ne mogu ni kravu dobiti...
J... vam ja sve dosle ste da zivite u Sarajevu,kojeg da nije rata nebiste vidjele osim na razglednici,radjate ovdje djecu zavrsavaju vam fakultete,i cuvate i tamo kuce koje vam obnavlja drzava jos hoces glas puu da imas i kucu u Srebrenici i stan u Sarajevu,a nas Sarajlije najbolje onda u Srebrenicu da posaljete da zivimo postali smo gosti u vlasitom gradu
kako ovu babu nije stid da se hvali kako se prijavljuje sada u 2012. godini? sta je radila 17 godina?
nakon sto je naplatila nevine zrtve sada jos i glupacu radi od sebe
Sretno joj i neka povede i ostale Srebrenicane sve sa sobom ,sve da ih prijavi isto i sa srecom svi da ostanu u Srebrenici .
ZA MATEUSA.Istina te pogada. Nema BOSNE BEZ ISTINE I PRASTANJA ,SVE DRUGO VODI NOVOM SUKOBU A ZNAMO KAKO SMO SVI ZAJEDNO PROSLI. BOZE PRAVDE I ISTINE.
LJetos sam poslom otisao u Srebrenicu.Za prijavu zemlje da placam porez dao sam zeni 15km,kaze to ja radim tako pa bude malo brze.Za kopiju dvije parcele u katastru dao sam 35km,kopiju sam dobijo a potvrdu za placanje poreza nisam nikada.Trecim dolaskom,posto mi nije bilo gotovo a u medu vremeno covjek koji je bio prisutan,kada sam dao u katastru 35km rekao mi je da se to uopce neplaca.Zelio sam da sve ispricam Nacelniku,vrata su zakljucana,kaze jedna gospoda koja tu radi da ona prvo mora pitati nacelnika,hoce li on primiti stranku.Zovi,zena zove a nacelnik pita,ko ga treba,rekoh,reci da sam iz Luke,ona tako uradi,razgovor njihov cujem,jer sam tako blizu.Nacelnik odgovara;Reci da me nema,sta ce mi svaki dan,napominjem da kombi jednom sedmicno dovlaci narod iz ovog sela i kako ce dolaziti kod njega svaki dan.Dobro je ipak ovo sto se radi ali mislim da je malo kasno....
jesi li ti paglu ili sta ?? Pa neka se prijeve, svi gdje su zivjeli 92. super :D Takbi se konacno ispostovao aneks 7. dejstonskog sporazuma, i taman bi mogli vratiti ustav RBIH, i ukinuti genocidnu tvorevinu. Bosnjaka ionako ima 51 posto ;), Srba 34 posto, Hrvata 12, 3 posto ostalih.
@ ampak i @ doboj od srca vam zelim istu dozu srpskog divljastva ! Ovaj portal nije sarajevo, sigurno vec gnijezdo ce.tnika barbara srba !
Svi koji VRIJEDJAJU OVU HRABRU I NAPACENU ZENU HATIDZU ZRTVU SRPSKE BARBARIJE MOZEMO SAMO POZELJETI DA I NJIHOVE MAME I SESTRE KO I KCERKE DOZIVE ISTO ! Da uzivaju ko sto je i ona uzivala, TOLIKO ! AMEN !
Hoćete li još da vam pošaljemo, da smirimo vašu svađu? http://www.youtube.com/watch?v=97SiBCGypi8
Zaista se osjecam jadno svaki put kad se usudim procitati komentare na ovom portalu. Zar je moguce da smo ovako glup narod? Zaista treba hrabrosti pa procitati ove komentare. Koji ste vi bijednici!!!
Sad se vidi sva glupost i kratkovidost bošnjačkih političara koji nisu shvatili da se multietnička Bosna trebala praviti u RS-u, a ne u nemultietničkom Sarajevu.. Povratak u RS je bio prepušten pojedincima, entuzijastima, umjesto ozbiljnog državnog projekta koji bi pored povratka podupirao i opstanak. Ali valjalo je napraviti hiljadu džamija... Nije u redu da bosanski Hrvati glasuju na izborima u Hrvatskoj, nije pošteno da bosanska dijaspora glasa na izborima u BIH, jer ni jedni ni drugi ne doprinose zemljama u kojima ne žive. Zašto bi bilo u redu da u Srebrenici glasaju ljudi koji u njoj ne žive i nemaju istinsku namjeru povratka. Takvo što je u najmanju ruku nepristojno.
Svaka cast Hatidza, vratite se svi protjerani Srebrenici ! Vrijeme je ! Glasati obavezno i vratiti Srebrenicu svojoj RBIH- i i njenim autohtonim gradjanima a ne dati je sumadijskoj bandi koljaca i siledzija srba !
I nek im umu srbi vlast svi se naselili po zapadnoj Evropi, prodali imanja Srbima za mizerne para, odjavili se iz svojih gradova pa sad mole po svjetu sto se ne prijave svi u Srebrenici, Visegradu i ostalik gradovima ist. Bosne pa ce imati apsolutnu vecinu. Ne Gospoda prodali kuse od 3 sprata za 5000-1000. Ovo sto ih je ostalu Bosnu maximalno su iskoristili Srebrenicu za licni interes. Ja zivim u Sarajevu svoju kucu u zavicju ne bih prodao ni za 1 000 000, sto je nagore pola moje familije bi je prodalo i to za mizerne pare ali ne moze. Nek ih bode u oci. I dok sam ziv tamo glasam.
Tek toliko da se zna, da nije čudo što smo mi Srbi lud narod: Turci su zapisali a Bora Stankovic potvrdio da su Srbi sve do pocetka 20 vijeka zivjeli u Poliandriji SNOHACESTVU. Naime u Srba je vijekovima bio obicaj da Srbin zeni maloletnog sina starijom zenom s kojom on sam spava sve dok sin ne poraste a i posle.Obicaj je vjerovatno uvezen iz Grcke a u Grcku je dosao iz Afrike.Tako je na primjer Gazda Marko ozenio svog 11godisnjeg sina Tomcu 27godisnjom Sofkom.Da je Tomca bio siroce pravo da talumi Sofku imao bi Tomcin stric ili stariji brat-tzv Crnogorski Djever.Djeca bi se dijelila na Babovice i Mojovice ako bi se uopste znalo ko im je otac.Inace takva djeca su sama sebe nazivala Tatkova Unucad.Pored ovog obicaja u srba je postojao i LAPOT. Taj obicaj je toliko grozan da nije za javnost i ja nemam zelje da ga opisem-proguglajte sami..... http://www.youtube.com/watch?v=BcEpXMpsLj8
klix.ba, znači ostavili ste da se pljuje po ovoj majci, da može svaka budala da vrijeđa, jadovi jadni, sjeme vam se zatrlo ateističko...