Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da, da ih stigne svaka kletva i svaka suza zene koja je izgubila svoje najmilije u genocidu na BiH
Ne smijemo se oglusiti na ova desavanja i torture koje se vrse nad nasom bracom Bosnjacima u RS-u. Ne smijemo dopustiti da se ponove desavanja iz ranih 90-tih. Bosnjaci moraju da se probude i imaju svoje ja i brane svoju zemlju i svoj narod.
Još jedna u nizu srebreničkih kurvi koja želi da naplati sve i jednu košćicu od svog nekog ubijenog(nek se za ti zahvali beskučmenjaku aliji i klintonu koji su dogovorili žrtvovanje 5000 bošnji iz srebrenice) od međunarodne zajednice,pederacije,R,SRPSKEraznoraznih pojedinaca itd itd itd .Da nije taki ova bi kurveština u miru se molila bogu za dušu svog stradalog a nebi svaki ubogi dan se vucala po bijelom svijetu i kamčila pare,pare,pare ljude kvare
@varela Crkla-o ti ko srpski ker. kako mozes to prevaliti. Pogledaj konjusino jedna koliko Jevreji eksponiraju svoje logorase iz logara po Poljskoj, Ceskoj i Njemackoj. Gdje ima jedan ziv 150 kamera ga snima i daje neke nesuvisle izjave. Ovim zenama su djecu, muzeve i roditeljke pobili oni koje ti sada branis. Fukaro jedna cetnicka. Allah dz.s., ti vratio ono sto ti njima zamjeras!
U aps!
doci cemo po tvoju mater da je 'apsimo djubre balavo
Prije rata je bila obicna domacica koja je razvlacila pitu i heklala ,nikad niko nije znao za nju i nikad nije imala svoj novac a sad je medijska licnost koja ne postuje svoje mrtve jer na njihovoj nesreci zaradjuje.Ma fuj!
Svijetska i regionalna Anketa 2013,o Srbima, jesu li Turci? BiH: Ma ja, Srbima je trobojku Sultan nacrto 1835. godine. Srbija: Ma znamo mi svoju istoriju, ali volimo laži... Hrvatska: Je ne kaj, tko bi ih drugi delal? Njemačka: Serbi, Made in Turkichen? Ja naturlich, 500 jahre! Rusija: Mi njesmo ijsti onji Tjurci. Japan: Si kurasawo, Serbota 500 komura san. Španija: Serbi producto mucho rapido sex Turky. Mađarska: Kenjeze Vojvodina Madgarkos, jas 500 gozili! Češka: Srbičko ches ste Turčeky.ahaha Romi iz Makedonije: Ma puj, cigani, **** im mater Engleska: 500 years? Yes of course, Turkish sky people! Kina: Cinhou Srbic, youing 500 mai chi. Amerika: killers, rapes, criminal sky people from Turky. Poljska: Turci producent jest z tytulu generaciji Serbički wady sprezetu 500 godin. Švedska: Serbi specill nabss autoriserad Turky. Francuska: Vi, them bulon Serbin votre davon Turky de term 500. Slovenija: Ampak so tak tamni kaj i moslimani, je fantje Srbi so Turci i genocidaši. Crna Gora: SPC su prikriveni muslimani, a CPC su pravi pravoslavci! Somalija: Srbota bon tum gingo muslim, kobu tim pemp Tursk tu kok. Vidite Srbi što svijet misli o vama...
OVA ZENA JE VANDAL I NAPRAVILA JE KRIVICNO DELO TESKE PROVALE!!!
pitaj mamu kakav sam ja vandal kad je za vrijeme uskršnjih noći uzjašem
i ja sam ti tesko provalio u seku, jesam li i ja vandal ili zagondzija?
samo da izdrzi do oktobra , pa poslije novi ciklus-nove borbe.
Nevjerovatna je drskost da se na ovakav naci tretiraju nase hrabre majke heroja Srebrenice.
hercegovac eno erdogan traži srpske kćerke za vaskšnje noći,hoće da ih hebe turskim qurcem kao 500 godina otomani,kaže tako se najbolje obnavljaju prijateljske veze između turskih pravoslavaca i izvornih turaka
Samo mi lajkajte molim vas, povratit ću od ovih bljuvotina koje pišem za lajk a ni ja ne vjerujem u njih Prošli mjesec mi račun za plin došao - 600 lajkova! Lajkajte molim vas, valja mi preživjeti.