Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
extra. samo im je to jos falilo. pa mozemo da razapnemo platno na nekom trgu, ukljucimo skajp, i oni mogu da nastave sa svojim mitinzima.
Njih treba zatvoriti u neki zapušteni rudnik da nikad dana neviđaju, nejma veze ko su i šta su!
Koja nepravda omogucavati zlocincima svaki konfor a njihove nevine zrtve neka truhnu pod zemljom.
svi Srbi u jednoj drzavi, Holandija, Hag.
@Smrdeki Cijela tvoja porodica je u jednoj psihijatrijskoj ustanovi.
@NevesinjskaPuska3 nemas fine komentare seljo
svi Srbi u jednoj drzavi, Holandija, Hag.
Sada kada znam da fukara ciji je samo lik coveciji dobija i videokomunikaciju moci cu mirno da spavam. More u samicu sa njima pa baciti kljuc.
svaka ti je ko u čede jovanovića
@vodenicar2 Jado sto me na pravdi Boga vrijedjas ni krivoga a ni duznoga? 😡
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sramotno, samo jos da ih puste. Sramota iz Haga! Ali zasto bi UN smece koje je osudjivalo novinare zbog toga jer su izvjestavali o tome da su haski kriminalci pomogali Srbiji u slucaju Bosna vs Srbija za genocid, danas reagovalo drugcije? Radi se o UN smecu. Fuujjj.