Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki predsjedniče nezavisne države, dobrodošao u slobodnu i bratsku zemlju!! Svaka čast!!
@BilbordBosnjeee Šta je loše što imamo turske krvi, u našim žilama, nenaoružani smo se suprostavili četvrtoj vojnoj sili svijeta sve to vuče korijene iz turske pa koliko nas je toliko nas je,kad već govoriš o procentima iznad polovična veličina smo. Na kraj krajeva naši preci su bili takođe i uglednici u političkom rukovodstvu NDH.
@Muha997 A Prijedor :-( ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahah, najjaca mi 6. slika ovih pekara, imate podrsku od BiH u svemu protiv Srbije, pokazali ste da imate muda pa da im pokazete zube, a ne kao ove nase piyde
Kriminalac i diler droge, koji je kupio mjesto u politici, okruzen lokalnim slasticarima i buregdzijama, koji su pobjegli iz Sarajeva 1992. godine, sada polaze cvijece nasoj djeci. Prestrasno.
Mislim da se u grobu prevrcu kad im ovaj Mengele polaze cvijece i odaje pocast...Ratni zlocinac i trgovac organima otetih ima neku empatiju prema ubijenim?
sto se tice Srba Kosovo je zauvijek izgubljeno. treba to stanje sto prije normalizovati I bez medjusobnog priznanja. primjer Kina -Tajvan
.....a grobar nije osjetio potrebu za iskazivanjem bilo kakve vrste žaljenja...
"Sjećamo se gorke prošlosti" ... ??? ... i slatke sadašnjosti i još slađe nam budućnosti ... valjda ... ma koje budale dolaze u ovo sarajevo majko draga
"položio svijeće" u naslovu a u prvoj rečenici teksta " položio cvijeće"???
cetnici su najvece zlo na Balkanu
Ubica srpske i siptarske djece polaze cvijece na spomenik ubijenoj djeci Sarajeva. Samo NATO pakt moze da rezira ovako dirljive performanse. Na radost svih demona u paklu i djavola licno.
Nisam ni sumnjao u iskrene prrijatelje,ali mi Bosnjaci brljamo i povodimo se za srpsko komunistickom propagandom.