Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluposti i laži ove babe. Radomir je bio odličan borac. Ne možemo ljude koji su se borili protiv Islamskog terorizma optuživati jer su se branili od Islamskih terorista
Dabogda ti dozivio da i tvoja djeca prodju kroz ono sto su prosli njih 58-oro u Pionirskoj!
To su proživjeli moja baka 1941.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Daj te meni tog šušnjara pa da vidite kako će da cvrkuće ko vrabac.
I svaka cast Bakiri Hasecic na tome sto otvoreno govori o tome kroz sta je ona prosla kao zena-Bosnjakinja u Visegradu, a jos vise sto se bori da se svi zlocinci privedu pravdu. Imao sam i cast da je licno upoznam.
Baš je ružna.
@naopako o cemu se Radi? O modelima ili ratnim zlocincima?????.????
Nekada je sutnja najveca kazna.. a zakljucati kaznu u svoju dusi strasan je grijeh
Gospodzo,cestitam!!! vi se godinama hrabro borite ,protiv ovih protuha sa krvavim rukama i ocima !!! ali nazalost muskarci iz istocne Bosne su nevidzene kukavice,jer vec 25 god, mirno posmatraju ubice svojih najblizih ....
Ulica Pionirska se nalzai u gradskom gusto naseljenom podrucju. Pola Visegrada je culo krikove ljudskim bica dok zivi gore i niko nista nije ucinio da se to sprijeci. I sada niko nece da nazove i kaze gdje se nalaze kosti tih civila. Toliko o casti Srba koji zive u Visegradu.
Možda su se sjetili krika kada su Ustaše klale 1941. Nema kostiju jer nema ni izmišljenih žrtava
@jasushiakashi Zalud tebi srbovanje! Ti si jedan ljudski otpad i jad, a uz to i vrlo glup jer to ide uvijek u paketu sa nacionalizmom. Pogledaj se u ogledalo, glupane!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SUSNJAR IZGLEDA KAO DOBAR KURBAN, I DANAS JE BAJRAM...
svi koji znaju ista.....trebaju da progovore.... a svi koji su cinili zlocine....ceka ih kazna kad tad