Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova žena je borac na braniku Bosne i Hercegovine. Svaka joj cast za hrabrost, i njoj i ostalima koji su prošli golgotu u Visegradu i na Drini. 💔
žena gigant
Za 20 života tako mala kazna… zaista treba biti necovjek i neljudima ovako presuditi. U Visegradu je ubijeno preko 2000 Bošnjaka. Nekad je tu zivjelo 13200 Bošnjaka, cinili 60% stanovnistva. Danas nema 900 Bošnjaka i cine manje od 8%. Nepravda Božija. A još im se otela imovina za “Andricgrad”.