Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma tooo, remont!!!
napokon na klixu niz pozitivnih vijesti. GASI PAPKE
Pa obrazovan pobjedio levata... napokon
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
To majstore hocemo inzinjere, doktore i strucnjake, a ne hodze u politici. Hocemo postenje, bez nepotizma itd. SMRT KORUPCIJI.
Lupaš ko Maksim po diviziji. Gdje ti je kod Koldže hodža i sveštenik? Kod njega su samo tajkuni i kriminalci. Hoćemo u politici pošten i moralan svijet iz svih profesija i teologa,sociologa, umjetnika,psihologa,čestitih poljoprivrednika, učitelja,ljekara,inžinjera.... jer to što ti nabroja kao da je društvo i politika - MAŠINA ILI PACIJENT pa to znaju samo inžinjeri i ljekari rijepiti
Postujem Tanovica kao ljekara ,izvrstan ortoped ,strucnjak ali brate sto ce ti politika drzi se onoga u cemu si najbolji
Sad nek nas Kolđo liječi i operiše baš super. Zato smo i plačali naše doktore školovali za doktore a opet oni idu u politiku i mi narod ih biramo kasnije će bit ko će nas liječit.
Vakat je bilo, ali sam misljenja da doktori trebaju biti u bolnici a ne kao nacelnici Općine. Mora se i na tome raditi u narednim godinama da struka bude na svojim mjestima. Ionako smo oskudni sa dobrim doktorima.
Hasane Ljudino svaka ti cast
Jel moguce da pobijedi neko za koga ja glasam, sokiran sam
Dao ti glas legendo... sretno i sve najbolje :)
Čestitam doktore Tanoviću
Raspuho ga ko rostilj.
TAKO JEEEEE
Kazu Koldzo hajrovo nekretnina,para i uza i sira familija za vrijeme mandata.
Ja, i?
Ovaj covjek mi nije nista niti ga znam al tako mi je drago sto je ovoga pobijedio!! Novom Nacelniku zelim sve najbolje u buducem radu!! SRETNO!!
CRNI DANI SU GOTOVI. POVEDI NAS TANOVICU.
Extra. A sada dosta podjela i hajde da napravimo zajedno najbolju opstinu u BiH.
Sretno doktore, zelim vam sve najbolje 👍👍❤