Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osuđen na 7 godina i pusten na slobodu?
A dali ce oni koji su placali radna mjesta takodjer biti kaznjeni? I njih treba izbaciti s posla i kazniti za davanje mita a zaposliti sposobne ljude
izgleda da je po racunu naseg sudstva od 16,04, 2014 do 21,10,2015 proslo citavih sedam godina. haman policajci i u zatvoru imaju beneficirani staz.
Pitam se ko će Sudijama sudit ili koji će tužilac podignuti optužnicu za mito kada spadaju pod jedan tim, sudije najviše uzimaju ali ne u novcu nego u uslugama materijalu itd.
_"Hodžić će morati vratiti oko 190.000 KM, koje je stekao tako što je uzimao novac za zapošljavanje." A kome će vratiti novac? :))) Kada se sve ohladi i slegne, nova vijest će biti da je Hasan Hodžić bivši direktor Kazneno-popravnog zavoda u Tuzli, zbog primjernog vladanja pušten na slobodu, a ostatak kazne mu je preinačen na uvjetnu kaznu. Tako radi naše sudstvo.
I da nije uzimo nikakav mito onda bi se zaposljavala samo djeca stranackih prdonja i sami kadrovi stranke.
OVI ĆE ODSAD RADITI ZA NAROD. Po radnom programu KPZa ! A za sebe nešto manje nego dosad !
http://www.avaz.ba/clanak/201301/avaz-saznaje-direktor-kantonalnih-inspekcija-besim-durakovic-uhapsen-u-tuzli UHAPŠEN DIRKTOR KANTONALNIH INSPEKCIJA. Eh to braco kad zauzmeš i tužilaštvo, pored naravno policije svaki potez ti je BINGO !!! Ovo mi liči da jedna drugoga odaju da bi dobili što manje ! NEgo u Sarajevo zakon nije ušao od rata. Šta će biti tek onda !. Ovo mi izgleda kao omanje zagrijavanje !!
Durakovic je mozda i najveci kriminalac u zemlji. Mafijas najviseg ranga. Capo di tutti capi.
ipak ostaje u zatvoru
SDA klika...E moj narode koja si ti ovca!
pa dok su ti zločinci vladali vala mi je bolje bilo nego danas kad mi vladaju bakir, fahro i kompanija
šta je bosanka jel ti bolje danas, jer ti je SDA uhljebio familiju, samo vi teške balije kudite jugoslaviju, pod jugoslaviju mislim Titovu jugoslaviju ne onu poslije njegove smrti, koja se morala raspast......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije robija teska,robijasi"fini"ljudi,bice mu guzicanstveno.
Ovo samo kod nas moze da ga osude i puste isti dan...
Nije mi jasno jel pise pusten ba slobodu
Po presudama naseg suda ispada da je kradja teze krivicno djelo od ubistva. Svasta.
Nije bez razloga narod rekao da su najgore kletve ''Imao pa nemao'' i ''Bog ti pamet oduzeo''. Direktore vracaj pare, plati ljudima koje si uz mito zaposlio da ti prosvercuju mp3 player u celiju i tjesi se baladama Dzeja Ramadanovskog, preporucujem prvu pjesmu na listi: ''Ne znas ti kako je imati pa nemati.....''