Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako rece milosevic: Alija od mangupa napravio vojsku pravu,dok ja od vojske napravi bandu i propalice...
@VelikaBH Vojska prava uz pomoc nato,hvi hvo drzala manje od 20% teritorije 😃
@VelikaBH A svog malog Bakira je stavio u trezor, dok su djeca sirotinje ginula.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zivio Alija, zivila Armija BiH.
@DinamoZagreb Ne rise Purgeru. Tudjman je predao cijelu Bosnu, da bi dobio cijelu Hrvatsku. Cetnicima Posavinu, a nama Srednju Bosnu.
HEROJ NAŠ ! ! !
bolje se odnosio i s vise postovanja prema borcima ARMIJE BIH slobodan milosevic nego nasa poslijeratna vlast ovo je najveca bruka u istoriji
Jeko sad ovaj lik??
POZDRAV OSLOBODJENOM SARAJEVU....!!!!!!!!.......
Za sta su se ljudi borili da vam danas djeca rade kod ratnih profitera i guzonja na funkcijama za 500 km da vam treba za sve stela i pare da nemate nikakva prava, da se rad znalo koga treba pobit lakse bi danas svima bilo vako se nakon 20 godina prica sta je reko ovoj ili sta uradio onaj.
Balkan je vjecno zaglavljen u 1995-oj godini. Zapad salje auta u svemir a Balkanci debili dan danas pricaju o ratovina i masu zastavicama svojih bijednih zemalja. Bravo, bas treba biti ponosan na ove banana republike.
Na BiH itekako treba biti ponosan.Realno gledajući goloruci građani BiH su se suprostavili,genocidašima u BiH i preko Drine,UZP ovcima u BiH i preko Save,Abdićevcima,i međunarodnoj zejednici koja je uvela embargo.Rahmet,pokoj duši.i slava svimpoginulim u odbrani i očuvanju naše nam jedine,najljepše,najplemenitije,najbolje i u svemu naj naj naj BiH.
A sta nam se desavalo u ovim momentima sa kafe kuharicom i trezor deckom sada nasim vođama e banano drzavo na sta spade
Evo sta su specialici iz CIA analizirali o ratu na Balkanu - https://www.documentcloud.org/documents/2504738-balkan-battlegrounds-vol-1.html https://www.documentcloud.org/documents/2504740-balkan-battlegrounds-vol-2.html Sve se znalo. Bosanci ostaju kao jak i hrabar narod u ocima CIA
Boj bije samo srce u junaka,a ovi napadači i gomila uhljeba i korisnika svega toga,nazovi političara i sličnih su samo druga liga koju svi ovi preedjašnji ose naledjima i dan danas,nek idu u pm.
Hvala svima onima koi su taj dan branili ovaj grad i pokazali zlikavcima da nemogu bas onako kako oni hoce. To su pravi heroji!
Poslije bitke svi su generali... Sarajevo zaboravit nece nikada!!
A sad folbili svi samo lazu bok tr mazno nedaju ovaj dodatak kod jr njihova prcija
OBAVEZNO SPISKOVE I REVIZIJA OVI VAMBRACNI PENZJONERA KOU NA GUZOVE UZIMAJU LIVU A PRAVI GA OUSE , SVI DOBRO ZNAMO KOLIKO JE BROJALA SVAKA BRIGADA ,,1viteska 2 viteska 101 105.,? Onda puskina cele RAMIZA I VOJNA POLICIJA I TO JE TO
Nek se čuje pjesma,pjesma vukova. To u borbu ide raja Jukina😎
Neznam ni nakon 25 godina zasta smo se borili.