Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svilen gajtan nano Svilen gajtan joj nanice Hare zna tu sevdalinku. Vidi mu se u ocima.
Nesluzbena iformacija - G.a.n.i.c bi mogao dijeliti c.e.l..ij.u sa R.a.d.is..la.v.o.m K.r.s.t.i.c.e.m kada ga iz Britanije prebace za .S.r.b.i.j.u.
MOZES HARISE ODMAH TAMO I DA OSTANES , DOBICES DOBRU CELIJU !
ako ga srbi ne uhapse i ne strpaju u corku zajedno sa onim Jurisicem yeebem ih sve redom sto ih ima. valjda znaju da je tokom rata bilo mnogo pobijenih upravo njegovom krivicom i direktinim naredjenjima. neka ga pitaju za one logore sto ih je on dao da se naprave za srbe i hrvate
JA NAKNADNE HARETOVE \"LJUBAVI\" ZA ILIJU U PREDIZBORNOJ GODINI. DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMIJESNO. JEFTINI POLITICKI POENI DA NE MOGU BITI JEFTINIJI. FUJ !!!
Hare i Tihic imate nasu punu podrsku od gradjana Sarajeva, cuj sejtani se javljaju te razni karinasi iz sandjaka. Mrs lopovi tamo odakle ste dosli, samo zagadiste lijepi grad.
Da ga hoce uhapsiti ovi Srbijanci da nas spase njegove vladavine, njegovih korumpiranih i nesposobnih ministara, njegovih kriminalaca, da zastitu izgube i nepismeni podobnjaci koji su preko njegove stranke uhljebljeni na drzavne jasle......Ali nece, gdje da hapse jednog od najzasluznijih tvorca Republike Srpske, pa vise je on svojom demagogijom, netakticnoscu, uradio za srpski narod nego svi njihovi politicari zajedno ... prije da on ode po instrukcije kako da dalje destabilizuje Bosnjake ....
NAJVECA GRESKA KOJU CE SILAJDZIC NAPRAVIT U SVOME ZIVOTU!!! I UDARAC NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I ZRTVE K;RVOLOCNE SRBIJE! VIDJET CE TE STA CE BIT SA BOSNOM I HERCEGOVINIOM! NERMALNO DA CE SILAJDZIC I TIHIC IC U BEOGRAD, NISU DJECA SILAJDZICA I TIHICA BILA SILOVANA, ZAKLANA I PECENA NA RAZNJU! MOZDA CE GA LICNO DOCEKAT NA AERODROMU RATNI ZLOCINAC RATKO MLADIC SA L;OBANJOM JEDNE U;BIJENE BEBE BOSNJACKE Z;RTVE I POSLUZIT CE MU SVJEZU K;RV TE BEBE ZA DOBRODOSLICU SA POGACOM I SOLI UZ SRPSKI KRST? DA BOG DA VAM SE KOSTI VJECNO PREVRTALE U GROBU I SILAJDZICU I TIHICU!
Mozes komotno i ostat,pa ricekat na Ganicije i njegove kofere !!!!!
PRATITELJU, NADAM SE DA CES TJEKOM DANASNJEG DANA KREPATI ZAJEDNO SA TIM TVOJIM HARETOM
Cuj Ganic, pa zna se odakle je taj kriminalac kao i sta su po Austriji, Njemackoj ili Svedskoj. I svi misle da su Bosnjaci, Bosanci. mrs stoko za majcicu Srbiju.
Ode Haris da vidi kakva ćelija čeka ganića.
e moj pratitelju da ti nisi utekao u njemačku 91 ne bi nam trebao ovaj kako ga nazva ujkan. Ovako je zaslužniji za tvoj dom u koji si se vratio 98 nego ovaj koji će ga obići . Predlažem da Silajdžić ostane u zatvoru gdje mu je i mjesto a da Iliju puste vani
jao što se hare sad vadi kad je skužio kako je napravio kiks decenije sa ovim odlaskom 25. maja...
Koga briga za tog ujk.ana. Hare ba, ostavi djubre neka krepa.