Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, ko ce tek docekati vrijeme kada se izabere prvi kompetentni nacelnik i time se nesto konkretno i uradi, osim prebrojavanja bosnjacko-hrvatsko-srpskih glava na prostoru BiH.
Ko je vjerovao ba.li.jama sad je pushing.Travnik,Bugojno ,Kakanj...Vitez i Kiseljak su drugi svijet
kojeg? jel nekog od onih što su nas granatirali i pucali snajperom po nama? jel nekog od tih hrvata?
@Termizi Ako već pišeš Bošnjak, onda je korektno napisati i Hrvat. Osnovne činjenice: Travnik je grad ljudi koji žive u njemu, a mogu biti bilo koje nacionalnosti. Načelnika biraju žitelji općine Travnik, pa koga izaberu, a to može biti opet osoba bilo koje nacionalnosti. Nadam se da će kriteriji jednog dana biti samo i isključivo kompetentnost i širina pogleda na svijet. I za kraj Čapljina nije Travnik i obratno. Svako bira svog načelnika, koji će mu olakšati/otežati život u određenoj mjeri naredne 4 godine.
HAHAHA \"načelnik Travnika hrvat\" oh my Godness neprestajem se smijati,hahahahaha,kad načelnik Čapljine bude Bošnjak i načelnik Travnika će biti hrvat ,nastavite sanjati slatke snove :) Zivjela Bosnia,zivjeli Bošnjaci,zivio vjekovni Bošnjački grad Travnik,srce Bošnjaštva!