Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dati krv da bi je oni bezveze dali nekome ko i nema medicinsku indikaciju i to za pare, uzas. Dacu krv kad budu dosli ovi iz parlamenta i vlade ili ako nekom mom bude trebalo, nek pacijenti pojedu pse lutalice da poprave krvnu sliku ko kinezi u Buljakovom, njima netreba transfuzija :)
Neka pomogne ko moze..inace, imam bolest krvi..pa ne mogu.. sefica NA TRANSFUZIOLOGIJI.. ne znam ime..prezime je BASIC..NEKA POZOVE SVOJU PORODICU DA DAJU, POSTO KAD JE MENI NESTO TREBALO REKLA JE TEK KAD TI BUDE TREBALA TRANSPLATACIJA kostane srzi to cu ti uraditi..a ne bi da sam njeno dijete..sram je bilo..nisam je nikad zaboravila ni halalila.. Pomozite dobri ljudi, bolesni kad nemaju stele su prepusteni sami sebi..
ja juče četiri puta donirao zadnje rezerve sp.er.m.e, iscijedio s mukom, žao mi je, nemam više da me u.b.ijete, sačekajte malo da dođem sebi