Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tastatura drot...
Ovakvi trebaju Vučiću, taj bi dao sve na svijetu da ima ovakve komandire.
Treba ga svezati i mlatiti tastaturama.Udrite ga monitorom :)
Treba ovakve mlatiti UPS-om :)
@SDAljudskaPravaSva Nije do para raji, nego do normalnog.A ti si ljakse nenormalan, jer ti je sve do para.Stassss kad ne mognes se sepuriti sa parama? Ides na selo da ti neko zanosi muda u krivini :) ccccc ono kad u zivotu svom malom bijednom nemas sta ponuditi, osim paaara.
kakve sve gadosti odredjeni pisu po fejsubuku, bez imalo straha i osjecaja krivnje, treba malo ovako te internet ratnike dovesti u red.
jesu li ga kaznili sa 100 lajkova
Udari ga lajkom 😂
Tabrete dite!
Kad seljak dobije znacku pistolj i konta da je neki autoritet sila i zakon! 90% policajaca po Bosni seljacine teske! Nijedan psiho test ne bi prosli da ima pravog testiranja!
hahahahaha, koja budala
Bahatost je jedna od odlika sa ovog prostora
@SDAiKrajPrice Slusaj seljacino jedna, ja sam paaaara napravio mogao bih ti zenu i djecu zensku kupiti da se ti ni ne naljutis! Nije frka u lovi, bar kod mene, nego u sistemu tvom tom podanickom i retardiranom.Nemoj meni price te prodavati. Vidimo se uskoro!
@FadilSeoskaVaralicaA naravno da je do para.. to kolko si para napravio je nebitno, koliko si napravio sebi? koliko ti lezi na banci? ako si vec tako uspjesan trgovac, zasto radis za druge?
E seljačino uniformisana, nemoj više nikad gledati američke krimi serije .
@virusSDA19 prava seljacina
U naslovu: "policajaca iz Cazin" :-)
...njegove metode su modernije, on te prvo ponudi komentarom pa te onda razbije !!
hapsi milicijo !
stop legalizaciji kupovina diploma za stranacke drotove...