Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO NE MOGU DA UHVATE MLADICA, ONDA NEKA MU BAR UHVATE DJEVOJKU!
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo,najezice te se :S :S :S :S :S
Ne mogu u da vjerujem u ove rijeci, nije prvi put niti zadnji da ce se ovo govoriti.
.........nadamo se da ga jos \"hapse\".....i da ce jeeeeeeddnogg lijepog dana, pasce odgovarati......ako ne bude kasno, kao po obicaju!!!!!
Davno bi vi njega uhapsili , da u svemu tome nema i americkog masla . Tu pricu staru 15 godina kako vi njega hapsite je i pticama na grani dosadila !
Danas su jednom prekinuli suđenje i pustili ga kući zbog bolesti, a dok ovi uhvate Mladića ili će biti pod zemljom ili će zbog bolesti biti nesposoban za suđenje. Nešto slično kao nekad Artuković.
kako bi bilo da uhapse dick chaneya ili roberta rumsfelda, za pocetak.
Bilmezi imaju utisak vec 15 godina. PFUJ!!!!!