Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i tamo trava i drobilice??! cccc doci ce vam kraj svima, supci jedni rezimski!
Pa mogli ste malo i ove inspektore po Zvorniku da natjerate da rade.Ljudi nista ne rade a mozda i rade u dilu sa dilerima...
Kada te inspektore gledam kako zive to nema nigdje na svijetu.Uzmu sluzbena vozila,vozaju se.Sjede po kaficima,malo kladionice.Redovna plata.Dobra vozila,vikendice,ljetovanja(inostranstvo pod obavezno),zimovanja itd.
@MAKS5 trave ili droge?
I tako su veliki narkobosevi izdali svoje dilere da bi se spasili robije! Kad imas para sve mozes dogovoriti odnosno kupiti, pa i slobodu. Mali dileri su nahebali jer su bili glupi. 😒
PA VI TO NE MOZETE POHAPSITI NIKAD TO SE NAKOTILO I RAZMNOZAVAJU SE KO ŽOHARI. ISTK KAO I U SARAJEVU UHAPSE 1 A 2 NOVA NA ULICI.