Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva hapsenja bog am pamet dao.Vi umjesto da nagradite te ljude koji ih odvoze odavde i smanjuju njihovu brojnost vi ih jos hapsite.Po meni bi prije trebalo hapsiti one koji im dozvoljavaju ulazak ovdje pogotovu nocne smjene a koje nikad niko ne pominje javno.
Samo oštro.
Hapsiti i novcano kaznjavati sve njih koji ih krijumcare! Odreda! Ubise nas sitni interesi! On ce za koju stoju prevesti njih nekoliko. Nadje se hrpa takvih kao on i dok trepnes hiljade migranata.
ko placa to sve...mi naravno
Bolje da nehapse,prije ce ovi emigranti stici u EU...manje problema u Bosni...
Migranata ko u priči ...u sred dana se prevoze.Koga ovi hapse da mi je samo znat?
@zmajcekSaUne Ja bih akciju prosirila i na Bihac, na sve papke koji zaradjuju na njima na bilo kakav nacin- od prenocista, prevoza do bilo kakvih usluga. I sve ih po novcaniku. Mi ocito ne poznajemo druge metode.
@Fa'izah uzelo je to maha sad je omjer 3:1 u korist ovih što profitiraju od migranata.
svi mi koji nismo uhljebi ili smo migranti u rodnim gradovima ili cemo to postati...bjeze nam kompletne porodice...hapsite nas sve...barem cemo tri obroka u zatvorima imati...