Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjedočila sam sličnim scenama u Novom Gradu i zaključujem da je ova zemlja kao pretis lonac koji šišti već jako dugo i boba mu fali da eksplodira!
@Reina EL- ELENA
Šta si uočila, kakve su bile scene?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cudno je kako se aktivizam, agresija i borbenost probudi u covjeku tek kad njegovom dupetu zaprijeti. Do tada sve mu je prihvatljivo, nista ga ne dira, cak se i ismijava pojedincima zbog njihove "nervoze", sve dok ne dodje u istu situaciju. Trazili ste, sad uzivajte u ovome sto smo sami zakuhali.
Samo kada jedan dan BUUM-ludi narod pukne.
Miran budi bikonja miran budi...
Ovaj klix postaje sve gori i gori
Kad su neorganizovani,znaci tesko postaviti 3 stola a natpisima i 3 reda,za jedan prilaze oni koji trebaju uputnice i recepte samo sto je par min posla,za drugi se javljaju za pregled,treci stol upucuju ko treba specijalisti/zubaru,vaditi krv isl.Tesko im nabaviti sklopivih stolica bilo sta jeftino da narod sjedi,nije ih sram da se starci na stapu tresu,umorimo se mi mladi od stajanja vise od sat a ne oni,i jos trudnice i zaposleni cekaju pola dana za ono sto se zavrsi za 5-10 min posla.
Samo kažem jadni i ljudi i medicinari! Užas šta nam rade..
Sve neradnici cekaju i mole boga da su pozitivni da otvore bolovanje,to da je bolesno nebi stajalo u redu za jebenu koronu.Pustite prave bolenike da dodzu na red
Izlaznost pred bolnicama maksimalna, dok je istovremeno izlaznost na izborima poražavajuća, Pa vi koji čekate u redu opet nemojte glasati! Prepustite svoju sudbinu i glasove drugima.
Glasajte,,za..stručni kadar,,RESPIRATOR"..SDA..oni če nas..sahraniti..jer..malo im 28.god. Lopovluka..Umri Stoječi..dok,,cosp. Izetbegović komanduje...
Ja ne vjerujem svojim ocima...
Ovo se dešava kada SDA da domove zdravlja u vlasništvo još gorih od sebe BOSS-u
Usput serem vam se u cinestar i reklamu koja je duza od videa
Sramotno
Slike 6 i 7, smece pored kante i jos pred domom ZDRAVLJA, klasika.
gdje vam je Sebija
Tarik Haverić, istaknuti zvaničnik Naše stranke i njen kandidat za Općinsko vijeće Stari Grad Sarajevo na Lokalnim izborima, u tekstu objavljenom 20.oktobra 1993. godine optužio je lażno Armiju RBiH da je vršila etničko čišćenje. Ono što je zanimljivo je da je Haverić period u kojem su, prema njegovim tvrdnjama koje ne odgovaraju sudski utvrđenim činjenicama, pripadnici Armije RBiH vršili etničko čišćenje u srednjoj Bosni, dezertirao, pobjegao i proveo u Parizu.