Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnom civilizovanom drustvu svi radovi se obavljaju da sto manje bude ostece gradjanin, privatnik i ekonomija. Znaci preko noci i to ubrzanim tempom uz nesmetano funkcionisanje jedne trake preko dana. Jednostavan recept koji se kod nas napokonom mora primjeniti. Zamisli u jednom Los Angelseu gdje ima 5 miliona vozila da ovako nesto urade. Znaci do nas je
15.07. pocinje rekonstrukcija tunela Crnaja izmedju Konjica i Jablanice. Nema alternativne zaobilaznice u krugu 150 km. Rok za zavrsetak radova je godinu i po. Ovde ce nastati pravi kolaps.
Neki dan prolazim tunelom nakon izvjesnog cekanja, zateknem na cijelom gradilistu petoricu radnika, nas na bagercic, otvorim prozor, saljem ih u 100 pm a oni kao zombiji, sute trebe a bio sam horan!!!
@Idol Koji si ti debil. Pa nisu radnici krivi.
Poznato da se ceka, da su kilometarske kolone i raja opet ide preko tunela.
Dok s jedne strane privatnici sve rade da poboljšaju svoje usluge i proizvode da privuku što više turista u našu zemlju, država se na sve to posere ovakvim primitivizmom. I treba nas zaobilaziti.
Pa ima li ko da snosi odgovornost za ovo sranje, kakva smo mi zemlja?!
tako je!!! zatvori tunel i ne daj proci nikako kad smo stoka
Renovirajte sve tunele i ceste opet narod pobježe. Ali se neće vratiti kao 95-te.... nisu više budale
Kako kad su obećali da neće biti čekanja....
Bookir usporava odlazak mosnjaka iz mosnjakistana
Čuj: "imajte strpljenja"?! Imam strpljenja, samo nemam vremena. U PM sve..
Cuj novi problemi, valjda stari problemi.
Nepismeni Bošnjakistan, šta drugo napisat? Ako je ovo glavni koridor u državi zar nije logično da su pored tunela krenuli sa izgradnjom novog tunela pa kad bude gotov preusmjeri sve u njega a onda renoviraj stari. Nema gužve a na kraju 2 nova tunela.
HDZ preko JP ceste FBiH blokira Vranduk: Umjesto da idu kroz BiH i izbjegnu plaćanje autoceste, Česi, Poljaci, Mađari, Slovaci i ostali sjeverni turisti će puniti budžet susjedne nam države plaćanjem cestarina da ne bi čekali 2-3 sata u Vranduku. Samo u jednom smjeru za 40 eura putarine uštedi se 5-6 sati vožnje. Nije Čović bezveze dobio počasni doktorat sveučilišta u Zagrebu. https://i.ibb.co/VvD1wDZ/Makarska.png
tom prokletom Titovom Tunelu treba na otvorenju ako se nekada slučajno otvori premenovati naziv u : Tunel Bakir Bega Kurčibegovića
Eno bošnjo kliče "Bookire, Bookire, Bookire..., Sebija heroina" 😂😂😂