Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAS, Grad, Kanton. Iza njih stoje sve sami uspješni projekti. Ovdje im se omaklo.
nisu za godinu dana mogli pripremiti sve uslove za obnovu zicare za godinu dana... za neradnike nema para. sve jasno
Kako ce " rijesiti"imovinsko-pravne zavrzlame kada nema "pinke". Mislili su da ce donatori dati lovu a onda bi donacija zavrsila zna se gdje. Eto ko nam je na vlasti.
Zaista neodgovorno , neumjesno i kao i mnogi gradjani vidio razočaran !
A što bi Grad Sarajevo pravio žičaru da dovlači turiste četaljima na Trebević? Bolje da se ulože pare za onu iz Hrasnice na Igman i Bjelašnicu
Koliko juče su kukali da nemaju za plate, a sad će oni sami da prave žičaru? Ovo je trebao Kanton da "presječe", a ne da Gras licitira imovinom svih građana.
da to nije kaparisano od strane arapa vec?!
Viber Handžić :)
Koliko je na žičari zaposleno novih radnika ??
ne znam al nesto skroz slabo rade na tome da se odrzi kakav takav ugled, nije ovo jedini primjer na zalost
DRAŽILI OD DONATORA UPLATU IMTa !
i mi na pragu evrope...jadna majko
Welcome to BEJHA!