Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sest mjeseci zatvora za 3 metra drva i uslovna za 50.000 KM. Država za lopova.
Dame i gospodo ovo vam je slika i prilika SDP-a. Gdje god je njihov kadar imao vlast, stigla ih je i sudska presuda. Komunjare najveće zlo u historiji. Izmislili krađu u preduzećima, nepotizam i korupciju... Sve bivše komunističke zemlje se i dan danas oporavljaju i liječe od tog zla! Sačuvaj nas Bože komunjara i njihove vlasti. Amin
@Clark80 Chetnik ovo je drzava natopljena sehidskom krvlju koja ce trajati do sudnjeg dana. A ti se fataj Srbije, tamo ti je sve uredno i pedantno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Isplati se biti kriminalac u ovoj zemlji definitivno. Uzmes milion, dobije uslova godinu i vratis 50 milja. Cista matematika. Ebem li te Bosno prokleta. Crni vilajet i vukojebina..
jos kao clan sdp_a
a ukro milione i milione
Otkad su tri metra drva skuplja od 50.000 maraka?
Unazadio Bihac i USK opcenito 50 godina
Sve je to sica. U bih veci bosevi obrcu milijarde, i nikom nista
hahaha ja suda i govana hahahah
Daće mu braća srbi...
Šta mu je Zele?
stoka SDP ovska
Kad je ovo uzimao uveliko je bio clan SDP-a i u prvih 5 ljudi SDP-a BiH Ovi sto pisu da je SDA nemaju pojma a i nima hebem mater usput!. Na redu je snsd i hdz
Ovidije lopovi imaju svoju državu i samo oni prolaze dobro a sirotinja za dva metra drva nastrada
Jeli i ovih 50 hiljada uslovno ..ako bude dobar neće vraćati
Poštovani narode čovjek je osuđen za kola drva.. A za 5o hiljada maraka kad ukradeš samo uslovno zar to nije sramota.
Komunjara!
Ovo je onaj Lipovaca kojeg pop poljeva svetom vodicom...