Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud USK je upravo dokazao da čovjek svojim "poštenim" radom, za nepunih 8 godina radnog staža, može steći imovinu vrijednu 1 milion KM, i to samo u nekretninama !! Jjebo ja nas....
Nije ovo nista naspram Fahrudina Radoncica. I to za Radoncica ima dokaza na sve strane. Nek niko ne pomisli da branim Lipovacu. Samo govorim ako osoba poput Radoncica nije pritvorena nego je bio ministar i sada je u najvisem parlamentu u drzavi, sta onda tek ocekivati za ove sitnije ribe poput Lipovace.
Hahaha, koje smo mi ovce, a čovjek leži 5 godina što je sjekao drva da prehrani porodicu. Pa ne zapjevaj... Kao što je Bosna moja, na svijetu zemlje neeemaaaa.
ne moze sudstvo SDA ni lisiti kriminalce slobode kad su i sami oni kriminalni 😑
U SDA sudstvu, ako ukradeš milion maraka, nisi kriv. Možda, ako se ukrade 100 miliona, dobiće uslovnu, a ako se ukrade pola milijarde maraka...e onda.. možda dobiješ par mjeseci zatvora.
Nije ni cudo sto nam je ovakvo sudstvo , kad su u Ustavnom sudu BIH SDA predstavnici čistačica i SDA poltron. Kakva god presuda bude, ode na Ustavni sud BiH, i onda bude po Bakirovom.
Ne treba nama sudstvo. Narod ti presudi jesi li kriv prije nego optuzba iznese dokaze. To sto si ti dokazao da nisi kriv okaci macku o rep. Ne pali to kod klixovaca. Oni su svi zavrsili pravni fakultet i honorarno sude od kuce. Ta ces ti "kriv je", jesi ti drzao svijecu pa tako znas? Kad si znao da je kriv sto nisi iznio dokaze pa bi bio osudjen.
Taman pred izbore, mogao otici u Mekki i slikat se kako obavi umru i staviti na plakat. Kakvo G0\/N0.
Jebeš našu pravdu, nije ni za šta. zato smo najgora država na cijelom Svijetu!
Nisam ni očekivano da će biti osuđeni. Mada, očekivano sam barem 6 mjeseci uslovne kazne.
Sud i policija - mito i korupcija. SDA omogucila! Uzivajmo! U jedinstvu je snaga!
Tuzilastvo i sudstvo je leglo kriminala i korupcije.
Jel' ovo onaj Lipovaca kad petarda pukne on je vec teleportovan u Hrvatsku?
Lopov lopova oslobodio😎
Nevjerovatno baš je dobro neko napisao u komentarima moto SDP-a lopovluk i kriminal i isplati se. Potplatiš sve redom , a prije toga ss dobro nahapaš i oslobode te
Trebao je dobiti samo za bjezanje preko granice u Hrvatsku prilikom pokusaja hapsenja naj manje 5 godina , a oni ga oslobodili . Boze sacuvaj
Treba sudove i tužilaštva ukinuti. Samo ih džabe plaćamo a nikakve koristi od njih. Uzimaju plate od 4-5000 KM da bi kažnjavali drvosječe i švercere autima.
ko kaze kriminal se ne isplat...marste se u 3 pm