Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, dobri naš Hamdija, neka sistem radi svoje, a ti znaš da si pred Bogom čist.
misliš pred vragom....
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR: tužilaštvo hapsi ljude a da nema niti jedan dokaz da je šantić ubijen, dok na drugoj strani, sin RAMIZA SALČINA biva ubijen usred bijela dana na očigled mnogih građana i tužilaštvo NIKAD ne pokreće ni istragu! P.S. ovom zločinačkom tužilaštvu pod komandom zlikovaca iz UZP i GENOCIDA mora se na ovaj ili onaj način stati ukraj!
@Redzoturista evo, kaži šta nije istina?
@Redzoturista polahko, kaži mi kakav dokaz imaju da je ubijen?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam, pa ovaj Santic je bio izdajnik drzave, radio je protiv drzave, radio na njenom rusenju. Zar neprijatelj zemlje nije legitimna meta?
zaba krastaca alijina
⚜️ Sud čovjeku reko JEL NEŠ PIT OTROVA Kae neću ba haj kući onda ahahahaha
Ovaj ratni profiter bi prvenstveno trebao biti optuzen jer je svoje sugradjane opasno zakinuo u ratu a nastavio maltretirati nakon rata, pa tek onda da odgovara za zlocine nad drugim nacijama, sabralo bi se tu 40 godina.
A gle ovok mamlaza pored njega, prava krajiska ruzna njuska
cist franjo, slobo,alija ,radovan cist mladic cist praljak, sljivancanin..pu jadovi zbog vas par 20mil ljudi u bijedi i beznadju..
Vidi mu nadimka... Mora da je plaćao da mu kažu djesi Tigre..
Kako za njega klix ne napiše optuženi za ratni zločin.... Malo to oni upakuju ljepše
Pusti nositelje evropskih vrijednosti da kmece i pjene. Ne moze ih oprati Amazon