Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ces dalje kad su mu sakrili komentar! :D
hahahha koji zaostali maloumni gorštaci žive u ovoj državi to je poezija.nije ni čudo pa je ovakva. najgore što ih čovjek uopšte ne razumije šta pišu:D pa upravu ovakvim tekstom(ako se moze tako nazvati) dokazuju sve ono što je \"fuj\" napisao :D :D samo im se smijati.
Gurne crnac tebi da ti oci iskoce selja..cino pa.pa.nska pa da hucis kad pr.nes
gurnem ti s e k i
Kako Bosnjac... Ti si decko glup i ovo je blago za reci. nemas pojma sa zivotom. glupane glupi, nisu svi vjernici islamske vjeroispovijeti u ovom gradu (niti ce ikad biti), a i da jesu nije tvoje da sudis gdje ce ko ici i hoce li se maskirati. zapamti, ptičiji mozgu BOSANAC NIJE ISTO ŠTO I MUSLIMAN i jedan bosanac može da slavi šta hoće gdje hoće bez ikakvog stida. da si kakav vjernik poštovao bi tudje običaje kao i što piše u vjerskim knjigama, a mogu se kladiti da je nisi ni otvorio. mrš u selo iz kojeg si došao. i slijedeci put prije nego se prospeš na nekom forumu ili portalu uhvati se za jezik , da nekome ne bi pokvario dan. takve idiote kao što si ti treba protjerati iz grada. a pošto ti se i ne svidja odjebi i nemoj praviti od našeg grada nešto što nije seljačino neuka i ne načitana. jedino što znaš je čitati s wikipedije, nisi knjige u životu pročitao.
Kako neupuceni Bosnjaci,misleci da su cool prihvataju KRSCANSKE obicaje...zalost, nakon svega sto nam uradise..a Noc vjestica je dan prije velikog krscanskog praznika MRTVIH...pogledajte malo,proguglajte pa cete vidjeti sta znaci obiljezavanje ove noci..estagfirulla...ne volim vehabije ali vala ni ove SDP-O V C E .... , koji samo kupe sve sto ne valja..i sve krscansko...zalosno,fakat zalosno...jedino mogu reci-\"a da ih vidi babo\"....
Kakva hrpa promašaja...