Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od onih koji nemaju obraza ni koliko pod nokat. 20 godina x 12 mjeseci=240 x 5.000KM ,da ne računam oko miliona ,kamo druge povlastica.Trebao bi sa ostalom bagrom , nemoralnih u hapsanu za ono što je uradio i za ono što nije uradio a morao je, možda čeka Zakon o oduzimanji nezakonito stečene imovine.
Sivi birokratski pacov iz Bukvara
sbb ga odbio hahaha. neke,i treba.
kaze se otpatke, citaoce avaza.
Ma kakvi, sbb ne prima stranacke odpatke,sbb rulz
snsd zakon
poserem ti se na harisa.
hahhahahahha pa ko ce te!!! samo je kod Harisa mogla svaka budala doc ko ti, jer je to covjek koji nije opterecen vec se bavi BiH ssmrdo jedan. Ajde Haris je ba faraon, svaki faron je bio dobar ya svoj narod a ti si onaj sismis, crv koji radi protiv vlastitog naroda od kojeg uyima pare kakav si ti covjek, kad guknes slazes lazove jedan!!!!!
Pa ni budala kao što je Halilović neće u bandu onog gusinjskog narko-dilera.
Laze!!! Utuc psinu!!!
Ma hajde molim te nomeoj nas zastupati. Pokazao si se zajedno sa strankoma sve ovo vrijeme. Gdje je silni kapital koji ste obecali narodu. Ma nemojte lagati nepuca se iz prazne.
PRVO TO, PA ĆE ONDA PREĆI U SBB, ILI NEKU DTUGU PERSPEKTIVNU STRANKU.... POLITIČKI KAMELEON, PIJAVICA NARODA (MAZOHISTA)....
sajo je dugogodisnji clan bande. odgovoran za prodavanja magle, gramzivost, stetocicnki rad, promocju istih i slicnih, kradju, nepotizam i druga djela. pravo je cudo sto sa tim kvalifikacijama nece preci u savez za bolju buducnost petokolonasa.
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
e svaka ti cast....prva pametna