Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da, prvo ćete podijeli TV na nacionalne kanale, pa onda sve ide samo po sebi do konačne podjele, sram vas bilo. Haram vam svaka naša sirotinjska para koju ste pokrali i zloupotdrijebili.
Ma sve ce te vi dati samo da do kraja zivota ostanete na kohapi pozicijama. Dovoljno je bakir rekao sa 4 regije i ustupke Covicu
Ti ces nekome da drzis pridiku. Kad vratis pare od bijelog hljeba onad a se javi majmune SDA-ovski. Prodali ste mostar ustasama jos 92.
Kenjce, ko je tebe zvao i ista pito. MRS
Jbm vam sve fashisticko... koruptivno... Licemjeri jbn!!!!!
Ne lipsi magare do zelene livade.Bez rata tu dogovora nema,rata biti nece, do daljnjeg status nepoznat.
Halid Kenjac