Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj narod zaslužuje ovog debila ne za ministra već za predsjednika. Pa jel može gore- može svaki dan nam dokažu koliko nas obične BiH građane (nevažno klanjali- krstili se ili ništa od ovog) mrze ovi sa vlasti. Oni na nas gledaju kao na stoku kojoj oni daju zrak da živi. Daju nam izmišljene brojeve koje nam teleće glave donose kao da su otkrili toplu vodu. U državama čiji građani imaju muda veća od zrna riže ( trenutno su naša i manja) ova stoka bi visila na trgovima.
Budžet TK (najmnogoljudniji kanton) oko 350 miliona.
Живео Алија и босанска армија  живела, живела Босна !!
Povoljna!!!!!!!!! Za koga ??????????? Pa muzete narod kao da su krave i ovce!!!!!!!!!!!!
Povecali ste cijenje grijanja i samim time uveco se PDV 55000 korisnika u Sarajevu cije se pare slivaju u vas budzet . Eto vam tog famoznog viska mafijo politicka. Jos grijanje naplacuje kao da su grijali cijeli mjesec oktobar ! Narode suti a toplane imaju viska radnika i nekonomske plate. Nas muzu ko ovce.
Kaže imamo suficit i smanjujemo dug, a onda pominje prodaju trezorskih zapisa (zaduživanje) za pokriće deficita. Ja najprije mislim da ovdje neko nekog bezobrazno laže.
suplja prica pajdo... ovo ti je prica za "plitak mozak". Sve smo u sufisitu, a svako drugi dan prica je kako za projekat treba uzeti kredit... ove rashode, preko 50% ode na plate...
ma super vam je, toliko ste u oblacima da ne vidite kolone iz ostatka Bosne koje nepovratno odlaze
Logicno
KS iz supljeg u prazno.Sredstva ostvarena pritiskom na realni sektor,razvodnjavaju se i pomazu uhljebi u javnom sektoru.Samostalni privrednici nece moci izdrzati. Ako znamo da se u javnom sektoru radi o clanovima glasacima SDA razumljivo je da ih mi i dalje podrzavamo.Nema novih investicija pogotovo stranih,ne racunam arape,nema ni stvaranja nove vrijednosti.Raspasti ce se samostalni privrednici.Razvijati ce se projekti oko VIKA,GRASA i dr.gdje ce se kroz tendere uzeti sto se jos moze.