Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Picasso srpskog herojstva - najnovije remek djelo: obaranje irelevatnih stranica sa sigurne udaljenosti iz udobornosti vlastite foteljice...spada u grupu sa snajperisanjem civila, postavljanjem barikada, šumskom hajdučijom i drugim velikim srpskim herojstvima
Tako je. Samo trebamo jos skloniti ove Che Gevarre iz nasih redova koji i dalje misle da se sa ovakvim moze ziviti.
kod smradova nema nista na malo - samo nek je MASOVNOG: ubijanja, krijumcarenja, laganja, ....pa evo i to im smeta. Ne moze stoka sa ostalim svijetom...zato LEPO GOVORI SRPSKI DA TE CELI SVET BOMBARDUJE! Djubrad fasisticka!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Daleko su oni od Anonymous-a...
Ma kakvi anonyimusi i kakva Srbija. Bliže se izbori, ne bi me čudilo da su ovo naši domaći dogovorili da lakše kontrolišu ovce...
Ne da su daleko nego su u potpunoj suprotnosti sa anonymous djelovanjem, lik5 je to dobro objasnio samo je fulao kod rijeci anarhija jer anonymousi se ne bore da zavlada anarhija nego da zavlada narod odnosno svaki pojedinac na svijetu da bude vlast a ne da nad nama upravlja samo 1%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma koji ba srpski hakeri obaraju stranice koje moja baba moze da obori sa digitronom, i vi ih nazivate hakerima. jadnici nasli par exploita na netu i uspjeli su da obore najneznacajnije stranice koje namaju ama bas nikakve zastite. A da je bio pravi haker nebi sigurno postavio ovo na stranicu kad je hakuje, ovo je samo dokaz koliko su primitivni i jadni.
youtube . com/watch?v=Vc38MS8DgCY
http://www.youtube.com/watch?v=Vc38MS8DgCY
Bolesnici zatrovanog uma. Do kada ce se oni izivljavati na nama?
Šta ce oni koji ku..c obarati nase stranice obarali su 90-ih svasta!Kad tad cemo im jebat majku!!
Ja hakera i go*ana, glavu dajem da su sve ovo Joomle ;)
Jastaradi... Joomla ahahahaha znao sam Eto vam je hebo vas ona :P
Brate sve Joomla i jos ova stranica je bila 100 puta hack-ovana.... vidi ovo samo. http://www.youtube.com/watch?v=bQMvPf0gdfc Nisu ni nasi momci losi.
gde su ti nasi bosanski hakeri da uzvrate istom mjerom
http://www.youtube.com/watch?v=bQMvPf0gdfc Uzivaj.
Jebo majku nista normalno čuti od ovog naroda iz Srbije
kako se naziva dobar srbin? pokojni hahahahahahahaha
Ako obore Klix najviše će se s*** rezervisti rezervata I.Sarajevo, oni vise na mom pardon po klix-u.
Dao ce biti rata da vas operutramo ko kokosi smradovi jedni turski(srpski)
U biti svaktko tko dozvoli da mu stranicu sruše maloumnici poput ovih jadova iz Jagodine treba da se zapita nad samim sobom. Posebna je priča natpis na srušenim site-ovima ali to dovoljno govori koliko su glupi i u najmanju ruku zatucani. LP- Vidimo se u Montevideo-u
nice njima hakanje kad im se pravi anonimosi na ledja natakare...
Genocidni anonimusi ::)
Ma sve je ovo opet tjeranje ovaca u torove, ovi nasi opet hoce da zavade pa da vladaju...