Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno, dosta je licitiranja brojem žrtava, mada se ovo nekima neće svidjeti.
Da mu se svako ime ureže u njegovu krvničku dušu.
Naredio Hag popis u Sveccckojjjj...ccccc..
Pametnom DOVOLJNO znati s kim ima posla...!!! Krepali milosevic n dobi ni jednu presudu monstrum seselj ne dobi ni jednu presudu monstrum karadzic ne dobi ni jednu presudu a Bosnjaci nikada nece doci pameti...!!!
HASKI CIRKUS PRAVDE MASKARADA U KORIST MONSTRUMA SERBIJE...!!! Pa taj haski sud cirkusa je UNISTIO 2000 DOKAZA-PREDMETA koji su nadjeni kod zrtvi genocida nad Bosnjacima...!!!
sad će biti! moraćete da svako ime opravdate! napokon!
Samo kolac iz Kosova polja iz 1389 pomaze protiv povampirenih Dodikovaca
Zasto ne objavite stav u kojem se ogradjujem od Orica? Nemojte mi reci da ga bezrezervno podrzavate.....
@Super Serv Samo ti pisi. USTA VAM PAGANA, RUKE KRVAVE, IME NARODA OKALJANO. Djaba vam Jasenovac. Pokazali ste da ste ga i sami u stanju napraviti, samo kada dobijete priliku. @Sarajevo-x Prestanite prenositi SRNA propagandu!!!!!!!!!!!
Prica se da je 200 uhstasa daravalo 500 ml sperme od koje si napravljen, oralno naravno, da bi ti keva na kraju povratila sebi u krilo, pa ostala u oskudnom stanju. Bljuvotino pastirska.
8372 and still counting . . .
brojka da spadne na par hiljada?! Nek brojka onih koji su ti mamu gazali padne na par desetina, usljo jedan.
tipican srbin, ne bi priznao da je kriv, nema te sile.. genocidna nacija.. tek kad vidim demonstracije i balvane u sred beograda da priznaju krivicu, mjenjam misljenje.
@ Nele: PA, covjece, zar te broj od 500 \"prirodnih smrtnih slucajeva\" u jednom danu ne navodi na posmisao da, mozda, ono sto ti znas niej citava istina? Zasto negiras stvari za koje nisi siguran? Ako znas nesto, obrati se ili tuzilastvu ili odbrani i oslobodi se proslosti... Ne prepricavaj ono sto ti je neko rekao, a da nisi siguran. Ako imas dokaze, iznesi ih!!!!
8372....
OPAA Sve vise se otkriva SREBRENICA-LAZ KOJA TRAJE! Samo cekam dan kad ce isplivati tacni video zapisi i podaci o Srebrenickim namjestanjima KOJI POSTOJE, za koje i vi Bosanci znate samo se pravite ludi. U.B.IJ.A.L.I STE SAMI SEBE, J.E.B.O. VAS NASER ORIC. ISTINA CE DOCI PO SVOJE, JER BOG VIDI SVE.. JA VAS NE MRZIM JA VAS DUBOKOO ZALIM.
Konacno da se sazna pravi broj poginulih a ne da lojavi napuhavaju brojeve ko ku--rve...