Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko je tebi rekao da su ovi komentatori svi muslimani?
dabogda nikad ne umro, a vazda patio i vazda bolove imao i vazda se mucio!
SVI MU KUCI PLAKALI SMO POPO PJEVO
PROVIDNO I MONSTRUOZNO, KAO STO JE I ON SAM, BALKANSKI KRVNIK, UBICA, FASISTA , MONSTRUM....... Dejtonska, GENOCIDNA, seoska tvorevina \'\' rs\'\' NE SMIJE NADZIVJETI DVA CUDOVISTA U HAGU...ratka i radovana , zato sto ce, ako ostane SMRTONOSNI, DEJTONSKI VIRUS u utrobi nase JEDINE Domovine RBiH , cijela Evropa biti zarazena s njim.!!!!!! SMRT FASIZMU U BOSNI !!!!!
Garant je slag\'o drva :D
Svaka čast na komentaru. Svi kvazi vjernici, poste i klanjaju, a ovamo nespismeni beskičmenjaci koji mrze prvo sebe pa onda sve druge.
Sve je isplanirano i tako se dogadja, nismo mi ni svjesni koliko na Europa mrze sto smo Muslimani to se vise od 1000* pokazalo i dokazalo, a mi tezimo toj europi koja je ovo vec odavno smislila... Jedno je sigurno i dobro po nas je to da tek u narednom vremenu Europa pocinje raspadat bas kako su Jugoslavi to zamislili i uradili, Historija po neznam koji puta pokazuje da operacije nisu nekad uspjesne....
Joj kako smarate sa tom Srebrenicom ljudi Božiji! Dosade.
osjec kitu posve i ostavit ga da zivi
www.klikomat.info/pwn.php?ID=601
A vidi komentara velikijeh muslimana tokom posta... ccc... Aj\' takebeer
bog mu dao zdravlje
Znal ko kakvo je vrijeme u Makarskoj ?
Krepo dabogda neustao s operacionog stola.
@ 4c, guzio sam ja tebi mamu i sestru, idi ih provjeri vjerovatno ne mogu sjediti od bolova. kretenu srpski !!!
146 SAMOUBISTAVA U REPUBLICI SRPSKOJ! Autor: JD Schramm Objavljeno: 18.08.2011 u 06:18 Podaci Ministarstva unutrašnjih poslova RS pokazuju da je u prvom polugodištu 2011. godine samoubistvo izvršilo 119 pripadnika “jačeg” spola od ukupno 146 koliko je evidentiranih na području RS-a. I dalje su osobe starije od 50 godine prve na ovoj crnoj listi izvršilaca, ali upozorava i podatak da su samoubistva od početka godine izvršila i dva maloljetnika. Takve osobe biraju smrt najčešće zbog bolesti, siromaštva i lošeg finansijskog stanja, psihičkih smetnji, nesigurnosti. Osim policije, koja po prirodi posla “obradi” svako od samoubistva, nadležni u RS-u nisu se ozbiljnije pozabavili ovim problemom.
ja mu zelim sto brzi oporavak i nastavak sudjenja :)