Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krv vam je zarazena tom bolescurinom zahvaljujuci vasem zivotinjskom seksulanom zivotu u kojem niste birali s kim cete se kresati nego je samo bilo bitno da broj seksualnih partnera bude sto veci!!!
Čitam naslov i doživljavam kao neki hit, isto kao da se raduju da ih što više oboli od ovog virusa... katastrofa...
Ne mogu da vjerujem, klix promijenio naslov na koji sam dao u komentar na pozitivno, ipak nekada kritiku prihvate, isti text naslov drugi komentar izbrisan ali ima ga na mom profilu ovo vezano za kamate, jer im je naslov bio negativan u odnosu na 5 drugih zemalja, a od 5 nabrojanih stvari bili smo bolji u 4 ali naslov ova peta stvar.....tako je Klix, kad pogrijesite ispravite, ali to je ono nase od 100 stavri 99 dobre a svi se ufate one 1 lose....mijenjajte mentalitet i dosta trovanja.... http://www.klix.ba/biznis/finansije/kamate-na-kratkorocne-kredite-preduzecima-u-bih-najnize-u-regionu/141127078#k_4909760 A naslov BIO "Najvece kamate u regionu na stambene kredite"
Zato uvijek koristim kurton.