Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Dobro, onda ponistite Dejstonski sporazum pa idemo od nule, sto znaci da su sve opcije na stolu, ukljucivsi i referendum iz 1990tih. Veliko je pitanje da li bi opet prosao. Ne mozes bitarti samo dio koji tebi odgovara, a negirati ostatak. To su Milosevicevski potezi za koje svi znamo kako su zavrsili. Hajde potegni vec jednom, pa da svi znaju na cemu su. Ili jesmo ili nismo.
HVALA BOGU DA SE NEKO NAŠAO DA GENOCIDAŠIMA PLJUNE ISTINU U LICE
AH ŠTO SE OVI SRBI UBIŠE DA UBJEDE SAMI SEBE U NEŠTO ŠTO NEMA NI ISTINE NI ČINJENICA SVE DOK MI GENOCIDNU TVOREVINU NE SATAREMO BIČE NAM OVAKO, MRLJAVO, BEZ POSLA, NAPRETKA,RAZVOJA I.T.D. OVO JE RAT PROTV BH SAMO DRUGIM ORUŽJEM Možda je bolje i oružjem, jer če se stvari rasčistiti za 1 do 2 godine nego ovako, da nam jedna generacija stasa u bijedi i siromaštvu. DO SLOBODNE BOSNE I HERCEGOVINE
@ @neko iz mase, eh da se ja pitam ponistio bih ja i dejton i referendum i izbore koji su odrzani prije onog zla koje se dogodilo na ovim prostorima, vratio bih ono vrjeme u kojem se nije smjelo ovako svasta pisati i govoriti ali si smio svagdje otici, bio si slobodan i siguran bilo gdje da se nalazis,a sad smijemo svasta govoriti i pisati a u svojoj kuci nismo sigurni, znaci ja da se pitam sve bih ponistio i vratio ono vrjeme gdje se moral vrjednovo, danas na zalost vrjednuje se ono sto druge diskriminira, sto druge omalovazava isl.
E, onda ga, brate, izbrisi iz kalendara :-))))
sikter,dzukelo muslimanska, moj avlijaner reks je stariji od postojanja vas poturcenih kao posebnog naroda!
Kad ste vec toliko sigurni, iskoristite prednosti. To je zivot. Ko god ima neku prednost koristi je. Bujrum!
Turci i vi ste nebitni, slavite i vi 10.januar ko vam brani samo se prestanite vise ponizavati vjecitim negodovanjem, jer NI NA STA NE MOZETE UTICATI. Caoooo
\"vama ništa ne štima iselite se \" Prema Zenevskim konvencijama iseljavanje je zlocin genocida. Da li zelis otvoriti to pitanje? Uzmimo primjer Srebrenice. Zelis ljude drugih nacija preseliti iz zemlje ili pod zemlju? Po cemu si bolji od ceta? I oni su to isto htijeli. Ista stvar samo drugi predznak.
Hadziomerovicu, NEBITAN SI! ;) al ono totalnooooo
Obilicu nikakav problema samo da znas, a ni to nije daleko. Nisu ovo vise \'90 i nemate tu zaledjinu koju ste imali, a ni mi vise nismo tako naivni kao sto smo bili. Bujrum ako Bug da vidjet cemo.
da je rekao - ne negiram brak nego to sto nije iskljucivo serijatski ili ne negiram nacije srbima i hrvatima nego ih zovem bosanskim pravoslavcima i katolicima ili ne negiram da mi je ljubavnica trudna nego tvrdim da je samo malo trudna
sve su države nastale ratom, pa tako i naša srpska.vi balje ako hoćete svoju bivšu republiku pih da vratite morate nešto konkretno da poduzmete po tom pitanju.nećete dočekati ameriku i eu.da barem dovršimo započeto.
Halo Hadziomerovicu, pa ko tebe izabra, cuj ne negiras genocidnu tvorevinu tzv:\"rs\" a kao predstavljas Bosnjake, sram te bilo, treba te odma smjeniti, svaki Bosnjacki politicar koji izjavi da ne negira tu tvorevinu treba biti smjenjen. tu tvorevinu treba negirati i ukinuti, jer svi znamo kako je ta tvorevina nastala, samo ime genocidna tvorevina govori kako je nastala.Hadziomervicu ako imas imalo morala i pameti podnesi ostavku poslije ove izjave, sram te bilo.