Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama su i potrebni međunarodni skandali da napokon citav svijet spozna da "šumadijci" nisu makli ni pedlja kada je naprefna civilizacija u pitanju.
Ukraiina ostala bez teriorija velicine 2 BiH, i sada kmece oko neke mini ikone, iako se jos uvijek ne znaju detalji u vezi ove zahebantsiye
Da li se ko sjeca kada je gledateljica nazvala u TV studio i pitala Cecu od kuda joj ogrlica koju nosi.
Da,ja se sjecam kad je zena zvala.Arkan krao i ubijao,otimao a Ceca se kiti.A Hana Hadziavdagic-konjoglava-grli Arkanovu kcer.Povracotina.
Ne razumijem animozitet i mržnju prema Rusiji. Rusija je ogromna zemlja, prelijepa zemlja i Rusi nisu loš narod. Mi stariji smo odrastali uz rusku književnost, uz Turgenjeva, Čehova, Dostojevskog, Tolstoja, Bulgakova. Ne bi bilo loše ni za vas mladje da nešto od toga pročitate. Znam da osim Rusa mrzite i knjige, ali knjiga će vam otvoriti vidike koe vam je SDA zatvorila.
@ZagiZu Vidi se da si ti neki nacitan covjek.
Onog dana kad shvatite da vas Dodik ne zarezuje 2%, da radi što želi i da go boli ona stvar za sve bit će vam lakše svima. Ovo sad malo frke oko poluumiručeg Bidena je privremeno...
zna se da su srbi narod bez vjere i zakona, to su rekli stranci koji su ih dobro snimili
Vidiš da može.. Treba praksa i iskustvo a obraz svako nema 0
Prvo ploca na Palama pa Tegeltija i sad pozlaćena ikona ovaj Dodik puca po šavovima izgubio se skroz. Šta li je sljedeće???
Eeeee šta sve ne smije! Zato i jesmo u .urcu!
Nači zamisli sta su sve pokrali u prošlom ratu, bili goli ko pištolji,a poslije rata sve gospoda
Ukrajina treba da raspiše internacionalnu potjernicu zbog nestale Ikone , put bi vodio do DOBIKA koji se odma može hapsit i to je to Lavor mora vratit ikonu i Izviniti se.
Naravno Bošnje će prenijeti sve što ide njima u korist, ali novinari klixa su očito procijenili da puštanje ratnog zločinca Envera Buze koji je glavni odgovorni za zločine nad Hrvatima u selu Uzdol nije stvar koja se mora objaviti na stranicama ovog portala. Ovo puštanje ratnog zločinca na slobodu je ujedno i odgovor onima što se pitahu po čemu su to Hrvati ugroženi??!!
@gooUser1575752724 Dragi ljudi, počivajte u miru. Pravda očigledno neće biti zadovoljena ni u ovoj BiH, aa ni u onj "građanskoj", ali hoće kod dragoga Boga. http://www.uzdol.com/index.php/uzdol/131-uzdolske-zrtve
Lavrov je čovjek sa manirima.On neće gledati poklonu u zube 😂
Teroristi iz RS-a ucestvuju na stranim ratisrima, a vlast manjeg BH entiteta podrzava terorizam.
Đe je moj traktor star 50 godina.
Kakvi odroni na čelu sa dodikom naravno RTRS ne prenosi vijest, za vas je Kim Jong-un mala maca
Sve se može kad se hoće, ovaj kad mu se može, čovjek iznad Zakona .... napada Incka otvoreno, uzima pare od institucija koje otvoreno podriva, napada i omalovažava, smije se žrtvams otvoreno u facu lažući da nije bilo genocida. Mi smo papci koji to šutnjom odibravamo. A on je Milorad Dodik. Kapa dole majstore!
OVO JE SMUCAJ ZA INTERPOL☝️