Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadzikadicu , glasacu za tebe sigurno - 100%. Pun mi je k. vise ovih politickih maratonaca.
Tamo gdje je sunce, Tamo gdje su zvijezde, Tamo gdje je nebo bez oblaka, Gdje se čiste duše gnijezde, Gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, U te dvore glas me zove, Sklapam oči, pružam ruke, Pustim snove da zaplove. Ne bi sjala ovako jako, Ova nasa lijepa avlija, Ja bi svjetlo zvao mrakom, Da te nije Alija, Ne bi sjala ovako jako Ova nasa lijepa avlija, Ja bi svjetlo zvao mrakom, Da te nije Alija! Hvala ti SDA i Predsjedniče za nezavisnu drzavu BiH!
@ljutit pa sta ce promijeniti,nista...jer u ovakvom sistemu ne moze promijeniti niko nista...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
moj Mirsade koji li tebe šejtan nagovori da dođeš nama vamo?.....ako mu znaš ime reci da ga zamolim da me umjesto tebe pošalje tamo gdje si ti bio....
NAJVAZNIJE je da je nasa PRELIJEPA, vjecna, medjunarodno priznata, nedjeljiva, samostalna, nezavisna, suverena drzava BiH, koja je clanica UN-a i svih drugih medjunarodnih institucija, asocijacija i organizacija ce dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna drzava, jer se o njoj brinu, cuvaju je i brane nasi najbolji sinovi, gazije i heroji nepobjedive Armije BiH, koji ne zale poloziti svoje zivote za nasu prelijepu i vjecnu drzavu BiH, nasu jedinu i najvoljeniju domovinu. Hvala ti Alija!
Svaka cast samo nisam siguran cemu cudjenje.
Pe8ercicuuu
Žalosno je što se vraćamo 20 godina unazad i hoćemo da živimo od slave koju su drugi napravili. Prof. Hadžikadic je dosta daleko od onih koji nas trenutno vode, intelektualno i u svakom smislu. Mislim da mi kao društvo nismo zreli za ljude poput njega, al to nije razlog ne želimo promjene i bolje ovoj državi. Vjerujem da moze osvježiti našu truhlu/jadnu političku scenu!
Spadalo.Dovuko se da nama prodaje suplju.Odjebaus
Koji mu je interes? Pa, izabrao je najbolji način da postane izuzetno popularan uz besplatnu ili ekstremno jeftinu reklamu. Tu popularnost, sastanke i veze će već uklopiti u nešto (neku ideju, bio to privatni institut ili fakultet). To će mu omogućiti javni život, djelić slave, uticaja i popularnost. Ipak se naviklo u americi lijepo živjeti slikati i trošiti, pa valja to održati na tom nivou.
@Mirsoamerikanac kako su vam ti botovski komentari glupi. Čuj navikao u Americi lijepo živjeti, pa mora i tu.. Što se onda ikako vraćao kad se tamo ostvario i tako mu fino bilo, majmune? Donekle i razumijem, na svaki spomen njegovog imena, redovno se začuje i žvakanje hiljada zelenih uhljebljenih guzica.
A to što neko nije formalno bio član stranke a uredno godinama ordinira u tijelima koje vlast bira, valjda ne želi da vidi. Neka ga neka se bori, možda je i bolji od većine ostalih kandidata, ali narod bi valjda trebao dosada da je naučio da se ljudi politikom bave iz interesa pa tako i on. Taj interes će izroniti za godinu dvije, a mnogi će ostati iskorišteni i razočarani. Najgora stvar je što nekima daje lažnu nadu.
On lično je mogao možda i postići nešto. Sa strankom koju je osnovao će doživjeti fijasko, iz nekoliko razloga. Najbitniji je da ne možeš stvoriti infrastrukturu sa onima koji nikada nisu uspjeli ostvariti značajan rezultat na izborima i koji su otpadak iz neke trećerazredne stranke u kojoj nisu mogli zauzeti mjesto a takvim se ljudima okružio. Ili nekim biva "expertima" koji uredno sa budžeta dobijaju 2-3000.
Suplja prica ovog odnekog poslanog...i ti da si u predsjednistvu putovo bi sa drugom dvojicom...
Zna li neko jeli ovaj Hadzikadic naucio promijeniti gumu, a ono sada prddiii o vodjenju drzave, a ne zna obicnu gumu na automobilu da promijeni. Kako bi ti jadooo vodio drzavu i medjundnu politiku, a nisi jos naucio osnovne stvari u zivotu. Ko tebe posla ovamo da nam pokusavas soliti pamet svojim nebulozama. Iako si profesor, nemas ti pojma sa zivotom, puknuta guma koju nisi znao da promijenis je sve kazala o tebi kao licnosti. Idi odakle si dosao i predaji djeci Sociologiju.
@RepublikaBiH2 a šta znaju ovi sadašnji?
Trebali bih birati predsjednika pomoći IQ testa
Dnevna doza vulkanizera :-)))
Koga prate? Sta bi ti bolje nego sto ovo trenutno Predsjednistvo, tj. 2 clana rade? Je li Komsic prvi jasno jucer rekao (i to najglasnije do sada) da ce Srbija morati postovati Sarajevo kao glavni grad?
Joj ovog jadnog Hadzikadica-ne zna gumu promijeniti a nesto mudruje.Bjaziiii
Imali li Bakir u svom CV da zna gume promijeniti?
Zna on sve,ne brini.Mi sa njim bili tolike godine.Zajeban je on.Fincukast a veliki mangup.Ponekad nas Bake skupi,brine o staroj raji.
Lako je iz Amerike lupati gluposti.
@bosnajejedina Covjek se vratio iz Amerike i zivi u Bosni. Vrlo je uspjesan i priznat strucnjak u SAD samo Bosni ne valja, zalosno.