Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Analizirao sam sve kandidate za Bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.Sigurno da nema boljeg kandidata za Bošnjačkog člana Predsjedništva od prof.dr. Mirsada Hadžikadića. Čovjek je obrazovan, stručan, kulturan, pošten, pravedan, uspješan, harizmatičan, nije član neke stranke.Ima sve osobine koje treba imati lider.Ima program i viziju države, cijeni mlade, znanje i stručnost.Iskoristimo šansu koja nam se pruža, glasajmo za nezavisnog kandidata prof.dr. MIRSADA HADŽIKADIĆA!
@Istinoljubiv inshallah. Bosnjaci moraju prednjaciti u izboru pozitivnih i naprednih. Ne mozemo mi birati aljkave, nesposobne i lopove uato sto to (jos) rade oni drugi. Kada vide da su Bosnjaci napredni, pocet ce i oni birati napredne.
ma lik je u dubokom ofsajdu... predsjednistvo nema veze sa stvarima o kojima prica u 90% slucajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce ovaj Mason da priča o porezu, kad sam zna vza jedan dolar u USA se ide u zatvor ako se ne plati porez
Najbolji kandidat kojeg je Bosna ikad imala,ovu priliku ne smijemo propustiti,samo nas MIRSAD HADZIKADIC moze izvuci iz situacije u kojoj se nalazimo
Bosnjaci imaju historijsku priliku ako izaberu ovog covjeka
Konacno imamo postenog,pametnog,covjeka koji iskljucivo zeli pomoci narodu. Covjek koji je sve ostvario u zivotu.Konacno narod BiH ima priliku . PROF.DR. Mirsad Hadzikadic
Ja iz Sarajeva odem do lukavice i podignem novac. I kakve onda veze ima zakon federacije.
Ili da stave na drzavnom nivou ili nemojte nikako
uzimali bi porez al nece da naprave neki zakonski okvir za freelancere.
na zalost imamo samo jedan glas a dao bi pola njemu pola falataru.
@ivanandric ne gledam ja kroz tu prizmu. meni to nista ne znaci.
Harison Ford
Mislim da je u americi a bogami i eu bolje ukrasti nego porez ne platiti.. tako je bar u kapitalistickim sistemima.. tito je davno otisao.. sto bi neko placao a drugi se smijao.. ovome sto placa.. naravno osloboditi ljude koji dobijaju pomoc od familije uz dokaze..
Svi ti ljudi koji rade kao freelenceri itd. donose i troše pare u BiH i sada im se još treba naplatiti porez? Porez za šta? Za katastrofalno zdravstvo, puteve, infrastrukturu? Čekaj malo, šta je to država dala ovima koji se time bave pa da im sada ima pravo naplatiti porez? Od mene ne bi vidjeli ni marke!
Uhljebi, bas da vidim tko ce im platiti ovo... i to stavili na cijeli prihod, a ne na dobit i to od 2015. evo sad cemo placat
Na ovoj slici neodoljivo podsjeća na Harrison Ford-a. Sve u svemu, simpatičan čovjek sa pametnom pričom i mislim da ću da glasam za njega.
Hazikadic je divno osvjezenje na politickoj sceni BiH . Svidja mi se njegov nacin vodjenja kampanje ( demokratski, bziran na radu,zalaganju,postavljanju realnih ciljeva ...) Ima mnogo kvaliteta koje obecavaju...
Ubiranje glasačkih poena.
Postovani Hadzikadicu,ebe se nasim politicarima za socijalni mir i za socijalno ugrozene i drzavu...ukratko za sve sto se ne tice njihovih licnih interesa. Ovo oporezivanje je cista pljacka u svrhu finansiranja predizbornih kampanja. Dijaspora je vec platila porez na svoje prihode i zasto bi to ponovno placala a nasi socijalno ugrozeni znaju samo da kmece kad im nestane na stolu,zatim ponovno glasaju za one zbog kojih zive od sadake.