Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOMCI LAHKA VAM ZEMLJA BOSANSKA R.I.P p.s. etome- bilo bi lijepo da zbog trojice momaka koji su istinski voljeli Bosnu zaobiđeš politiku bar ovdje.
...dragi emire, državotvorna smrt? ...e, jbg...
da se Ljuti Krajišnici nikad ne zaborave
ovi su momci nosili BOSANSKI PASOŠ sa sobom kada su na povratku poginuli. emire, ti mora da si veliki patriota (lijepa ti ta majica, zelena boja , ali nije maskirna ko u tvoje jaranice brene :), a u džepu ti je PUTOVNICA jedne druge države, ... nije li to sve skupa previše ljigavo sa tvoje strane ?
Kakav je ovo gad i smeće od individue.
...dragi emire, državotvorna smrt? ...e, jbg... ------------------ to ti je ono od čega je alija sačuvao bakira, da nam ga ostavi u amanet, da nas "državotvorno" pravi budalama.
Oni su akobogda šehidi
emire, što se na otvaranju česme nije slikala u maskirnoj i tvoja gadna brena ? sigurno si je zvao da dođe kao 'dobru vilu bosne'... *eronjo ! !
Odjebi Emire iz BiH
hm, može li prijevod, hair šta? :/
hair cesma, - turcizmi, i jedna i druga rijec, razumijes tursku rijec cesma a ne razumijes hair? cudno
zašto bi bilo čudno? niti je upotrebljavam niti mi je poznata...zato sam i pitao šta znači
PRIKAŽI ODGOVORE (7)